Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért érdeklődhet az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érdeklődhet az exem?

Figyelt kérdés
Lassan 5 hónapja szakítottunk normális keretek között. Nem volt hosszú kapcsolat, egyszer megbántottam (nem megcsalás), talán emiatt is mentünk szét, a szakításkor megbeszéltük, hogy ha egyszer nem ment, ne próbálkozzunk. Én még azt hiszem szeretem, de direkt nem írok neki, nem kérdezem ismerősöktől, hogy mivan vele. Ő sem ír nekem, szerintem már túl van rajtam. Viszont a napokban megtudtam, hogy sokszor kérdezi egy közös ismerősünket, hogy mi a helyzet velem. Ti is kérdezősködtök az exről ennyi idő után? Vagy lehet csak tényleg érdeklődik, hogy minden oké-e és nem kell belelátni ebbe semmit?

2021. jan. 12. 07:38
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Jobb, ha nem látsz bele. Talán most nincs senkije, és átmenetileg te is jó lennél. Exekhez nem megy vissza az ember. Ugyanis alapvetően soha, senki nem változik meg.
2021. jan. 12. 07:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ja, ez általános, főleg ha megcsaltad.

Volt egy srác, akivel ismerkedtünk, nagyon messze lakott, szóval csak online tudtunk. Volt közös baráti társaság (online játék). Nagyon közel kerültünk egymáshoz, terveztünk is találkozót, de egyszer csak elkezdett baromi lekezelő lenni stb, lényeg h jól elcseszte. (Sztem beijedt)

Seb maradt, de utólag kíváncsi voltam rá, hogy neki összejött e valami időközben. Azóta nekem van párom, de kíváncsi lennék vele mi van.

Ezért nem leszek népszerű, de az érdekel, hogy neki azóta összejött e valami, kárörvendésből.

Csúnya dolog, ez van.

2021. jan. 12. 08:00
 3/7 A kérdező kommentje:

Miután mondta a haverom, h kérdezősködik, én is megkérdeztem azért, h azóta volt-e vkije. Mondta, hogy nem.

2. írtam, h nem csaltam meg, eszembe se jutott volna. 😀

2021. jan. 12. 08:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Bocsánat, félre olvastam, a nem kimaradt valahogy...
2021. jan. 12. 08:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nincs jobb témája a közös ismerősel, vagy érdeki, nem e jött veled össze.
2021. jan. 12. 11:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak sima érdeklődés. Ha nincs miről beszélni, vannak ilyen sablon témák, te meg közös pont vagy.
2021. jan. 12. 13:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, ez is elképzelhető. Köszönöm a válaszokat!
2021. jan. 12. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!