Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ebből ítélve ő is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebből ítélve ő is érdeklődhet irántam?

Figyelt kérdés

Pár hónapja tetszik egy srác és pár hete vettem a bátorságot, hogy ráírjak és megkérdezzem, lenne-e kedve talizni velem. Sajna mostanság elég elfoglaltak vagyunk, ő a munkája miatt (van, hogy dolgozik hétvégén és éjszaka is), én meg az egyetem miatt. Jól sikerült a beszélgetés, bár nekem inkább barátilag hatott. Megkérdeztem, lenne-e kedve talizni pár hét múlva újra, ha majd lemennek a dolgaim és persze neki is jó lenne. Akkor abban maradtunk, hogy igen, bár én nem tudtam leszűrni, hogy őt mennyire érdeklem.

A minap összetalálkoztunk az utcán, már messziről mosolygott, nagyon kedvesen érdeklődött és kérdezte, mikor végzek majd a dolgaimmal, hogy amit megbeszéltünk, akkor majd jelezzek neki.

De érdekes, ő Facen soha nem ír rám, most is én írtam neki, mert akkor kicsit rossz napom volt és azt hittem kicsit barátságtalan voltam, amikor az utcán taliztunk (meg is lepődtem, hogy összefutottunk)és írtam neki, hogy bocsi ezt miatt, de ő azt válaszolta, hogy nem is voltam az plusz mondta, reméli most jobb napjaim jönnek.

De én ebből semmit nem tudok leszűrni. Ti mit gondoltok?

2020. jún. 12. 22:58
 1/6 A kérdező kommentje:
Még azt hozzátenném, hogy introvertáltnak tartja magát, de velem szemben nem tűnt annak egyáltalán.
2020. jún. 12. 23:07
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
Persze, érdekelhet, lehet ő csak nem az a fajta aki ajtóstul rohan a házba vagy rohan mint az őrült, hanem megfontoltabb ember.
2020. jún. 12. 23:47
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
Azért figyelj arra,hogy ugyanannyira keressetek egymást. Hidd el,ha erdeklodik akkor ő is ír vagy keres valamilyen formában,meg ha nem is olyan típus.
2020. jún. 13. 00:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Volt már pár kérdésed erről. Ez semmit nem jelent még. Normális, emberi viselkedés. Ez neked új?

Az meg, hogy introvertált valaki, meg nem azt jelenti, hogy a sarokból mer csak nézni és maga alá vizel, ha ránéznek...

2020. jún. 13. 08:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatból mondom én is, hogy az introvertáltak nagyon is tudnak ám kezdeményezni, ha akarnak... (meglepően sokan)
2020. jún. 15. 23:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Elképesztő és elkeserítő, hogy amióta a világháló létezik, fokozatosan elsorvadnak az emberek elemi ösztönei, nem veszik a metakommunikációs jelzést, még annak sem hisznek, amit személyesen nekik mondanak,

mosolyogva, sőt, kétszer is megerősítve, hogy a másik várja az időpontot, amikor végre többet tudtok személyesen beszélgetni.

Tragédia.

2020. jún. 16. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!