Tényleg érdeklődhet irántam?
Van egy kollégám, aki nekem nagyon bejön...és olyan jeleket ad ő is, hogy teljesen ugy érzem, én is neki. Pl. mindig néz, mindig engem keres a tekintetével, ha éppen messzebb vagyunk egymástól, akkor is messziről rajtam van a szeme, sokszor mélyen a szemembe néz, de olyan áthatóan, és ha ránézek, nem kapja el a tekintetét, hanem annál mélyebben néz rám...ha teheti, a közelemben van, hozzám ér, (nem tapizva, hanem olyan aranyosan),velem mindig nagyon-nagyon rendes, holott több emberrel szemben eléggé s..fej tud lenni...akkor van egy másik srác akinek szintén bejövök, amikor ő ezt megtudta, mondhatni h tiszta szomoru lett....és még sorolhatnám a dolgokat, viszont ott van bennem a kérdés, hogy akkor miért nem lép konkrétan?? Miért nem hiv el valahova pl?? Vagy azt várja hogy én hivjam?? De ő a pasi...vagy mivel sokszor zavarba jövök tőle, ugy tűnhet hogy nem adok elég jelet? Szingli, és nincs senkije, ahogy nekem se....szerintetek mivel tudnám kideriteni, hogy tényleg érdeklődik-e irántam komolyan?
Ja, ás azt el is felejtettem, hogy már a többieknek is feltűnt valami, nem egyszer szóltak be célzás szerűen...pedig én egyáltalán nem viselkedem feltűnően, nem bámulom, nem tapadok rá, stb...valami ötlet, hogy mit kéne mégis tennem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!