Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg érdeklődhet irántam?

Tényleg érdeklődhet irántam?

Figyelt kérdés

Van egy kollégám, aki nekem nagyon bejön...és olyan jeleket ad ő is, hogy teljesen ugy érzem, én is neki. Pl. mindig néz, mindig engem keres a tekintetével, ha éppen messzebb vagyunk egymástól, akkor is messziről rajtam van a szeme, sokszor mélyen a szemembe néz, de olyan áthatóan, és ha ránézek, nem kapja el a tekintetét, hanem annál mélyebben néz rám...ha teheti, a közelemben van, hozzám ér, (nem tapizva, hanem olyan aranyosan),velem mindig nagyon-nagyon rendes, holott több emberrel szemben eléggé s..fej tud lenni...akkor van egy másik srác akinek szintén bejövök, amikor ő ezt megtudta, mondhatni h tiszta szomoru lett....és még sorolhatnám a dolgokat, viszont ott van bennem a kérdés, hogy akkor miért nem lép konkrétan?? Miért nem hiv el valahova pl?? Vagy azt várja hogy én hivjam?? De ő a pasi...vagy mivel sokszor zavarba jövök tőle, ugy tűnhet hogy nem adok elég jelet? Szingli, és nincs senkije, ahogy nekem se....szerintetek mivel tudnám kideriteni, hogy tényleg érdeklődik-e irántam komolyan?

Ja, ás azt el is felejtettem, hogy már a többieknek is feltűnt valami, nem egyszer szóltak be célzás szerűen...pedig én egyáltalán nem viselkedem feltűnően, nem bámulom, nem tapadok rá, stb...valami ötlet, hogy mit kéne mégis tennem?

2015. máj. 4. 16:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy úúúgy unatkozol hétvégente...
2015. máj. 4. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!