Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagydumás férfi érdeklődhet egy átlagos nő iránt?
Én elég átlagos lány vagyok. Nem vagyok csúnya, de semmi kirívó, átlagos arc, test, elvagyok az emberekkel, de sosem voltam hú de népszerű. Viszont valamiért gyengéim az ilyen "nagydumás" férfiak, akik valahogy mindig elbűvölőek, frappánsak, mindig tudják mit mondjanak a nőknek, hogyan, szellemesek, és általában népszerűek is emiatt. Viszont azt vettem észre, hogy az ilyen férfiaknak mindig bomba nőik vannak, mert tényleg megnyerő a stílusuk. Nem bunkóságra gondolok, hanem arra a valódi, szellemes magabiztos stílusra.
Nem vágyok sokra, ne értsetek félre, egy átlagos külsejű férfi nekem tökéletes lenne, ha cserébe ilyen nagydumás lenne. De valahogy az ilyen férfiak engem elkerülnek. Szerintetek lehet náluk esélyem, vagy inkább ne erőltessem?
Persze, egy férfi szinte minden átlagos vagy annál jobb nőt meg akar dugni, a nagydumás meg is teheti, hiszen a nők túlnyomó része gerjed rá.
Ha nagydumás, akkor lehet akár átlag alatti külseje is, akkor is vonzó a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!