Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nagydumás férfi érdeklődhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagydumás férfi érdeklődhet egy átlagos nő iránt?

Figyelt kérdés

Én elég átlagos lány vagyok. Nem vagyok csúnya, de semmi kirívó, átlagos arc, test, elvagyok az emberekkel, de sosem voltam hú de népszerű. Viszont valamiért gyengéim az ilyen "nagydumás" férfiak, akik valahogy mindig elbűvölőek, frappánsak, mindig tudják mit mondjanak a nőknek, hogyan, szellemesek, és általában népszerűek is emiatt. Viszont azt vettem észre, hogy az ilyen férfiaknak mindig bomba nőik vannak, mert tényleg megnyerő a stílusuk. Nem bunkóságra gondolok, hanem arra a valódi, szellemes magabiztos stílusra.

Nem vágyok sokra, ne értsetek félre, egy átlagos külsejű férfi nekem tökéletes lenne, ha cserébe ilyen nagydumás lenne. De valahogy az ilyen férfiak engem elkerülnek. Szerintetek lehet náluk esélyem, vagy inkább ne erőltessem?

2017. máj. 31. 13:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nyilván érdeklődhet
2017. máj. 31. 13:36
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Lehet, amíg meg nem unnak úgy 1-2 hónapig kb.
2017. máj. 31. 13:37
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Persze, hogy lehet náluk esélyed, csak nagyon kérlek, ne legyél naiv, mert a nagydumás fiúkra, ahogy írtad is, nagyon nagy a kereslet, ezért óvatosnak kell lenned néhány szempontból, hogy nehogy megégesd magad. Például: ha valahogy úgy jön össze, hogy szóba elegyedsz vele: NE kezdj el minden poénján nevetni, ne viselkedj úgy, amit esetleg generál a viselkedése (mert biztos be akar vágódni, ennek érdekében, dumál, bókol, viccel, csipkelődik, stb). Az a célja, hogy lehengereljen, de ha úgy érzi, hogy ez túl könnyen megy, tovább fog állni. Illetve! A kulcs, hogy legyen saját életed! Nagyon fontos, hogy CSAK akkor fog irántad komolyabban érdeklődni, ha egyrészt hitelesen meg tudod mutatni neki, tudatosan vagy tudattalanul, hogy amit te képviselsz, ami te vagy, az az ő életéhez értéket fog adni, és nem azért "kell" neked, mert unatkozol nélküle, és majd ő fog téged "szórakoztatni". 2 embert tudok neked ajánlani youtube-on, akiknek a videói tudnak segíteni, feltéve ha tudsz angolul! Matthew Hussey, és M.A. Sok sikert! és még egyszer: okosan, mert van esélyed!
2017. máj. 31. 13:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy nagy dumás, lehet, hogy totál hülyeségeket mond, amolyan kocsmafilozófus. Tartalmat is nézni kellene, nem csak a stílust.
2017. máj. 31. 13:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A barátom is nagydumás, imádják a nők. Én nem átlagos vagyok, viszont átlagon felüli a humorom, ez hozott össze minket, mert ő sem szereti a besavanyodott embereket és én se
2017. máj. 31. 14:02
 6/8 anonim ***** válasza:
67%

Persze, egy férfi szinte minden átlagos vagy annál jobb nőt meg akar dugni, a nagydumás meg is teheti, hiszen a nők túlnyomó része gerjed rá.

Ha nagydumás, akkor lehet akár átlag alatti külseje is, akkor is vonzó a nőknek.

2017. máj. 31. 15:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Esélyed van,csak az a kérdés,mire kellenél neki.Ez a fajta általában nagy nőcsábász is.Persze ha van humorod,és kommunikatív vagy,meg picit elérhetetlen,akkor megfoghatod,de csak ha tényleg van közös hullámhossz,meg egymás félszavakból való megértése.
2017. máj. 31. 18:34
 8/8 anonim ***** válasza:
14:02 Hopp, azt akartam írni, hogy átlagos vagyok, nem azt, hgogy nem átlagos
2017. máj. 31. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!