Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nők, nektek mennyire imponál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, nektek mennyire imponál, ha a pasi nem adja fel, és teper a szakítás után?

Figyelt kérdés
Meddig számít pozitívnak, hogy ennyire akar titeket, mikortól szánalmas, és mikortól kezd átmenni zaklatásba? Olyan esetben kérdezem, amikor nem akarjátok a másikkal folytatni, próbáltok túllépni, de belül mélyen mégis szeretitek még. Ilyenkor 1-2 visszautastás után még van értelme próbálkozni, kedveskedni? Nem napi 10 üzenetre, és folyamatos hívogatásra gondolok természetesen. Csak pár naponta, hetente jelezni, hogy fontos nekem, szeretem, és bármit megtennék érte.
2021. jan. 12. 12:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
Szánalmas és gusztustalan.
2021. jan. 12. 12:53
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Ha szakítok, akkor azért szakítok, mert vagy nem szeretem a másikat, vagy valamilyen módon káros rám nézve. Ez alatt nem csak azt értem, hogy a másik rossz ember, hanem annyira eltér a habitusunk, problémamegoldó stratégiánk, stb., vagy úgy viselkedik, hogy boldogtalan vagyok miatta. Innen pedig nincs visszaút: nálam addig kell "teperni", amíg úgy nem döntök, hogy a szakítás az egyetlen megoldás. Utána a döntésem végleges.
2021. jan. 12. 12:54
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Mivel biztosan volt oka a szakításnak, ezért az elválás után semmilyen módon ne próbálkozzon. Ha valóban minden megtenne értem, akkor nagy eséllyel el se jutottunk volna a szakítás, szóval nem utólag kéne ígérgetni.
2021. jan. 12. 12:55
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
A szakításnak nyilván volt oka. Szóval semennyire.
2021. jan. 12. 12:57
 5/18 anonim ***** válasza:
74%

Ha teper meg próbálkozik, akkor egyáltalán nem tisztel engem, se a döntésem. Ezzel csak bebizonyítja, hogy jól döntöttem azzal amikor szakítottam vele és azt éri el, hogy sokkal hamarabb túllépek rajta. Szánalmas, gusztustalan dolognak tartom és borzasztóan fel tud idegesíteni.

Erre csak azok lesznek vevők, akik manipulációs céllal vagy figyelemfelkeltés céljából szakítanak, tehát játszmáznak az egésszel, de azok annyit is érnek. Normális ember csak akkor szakít, amikor biztos a döntésben és olyankor már nincs visszaút.

2021. jan. 12. 13:02
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Első másodperctől kezdve szánalmas és idegesítő. Ha szakítottam vele, az nem véletlen volt. Utána már nem akarok tőle semmit. Legyen férfi: tegye túl magát rajta és keressen másik nőt, ne pitizzen feleslegesen!
2021. jan. 12. 13:03
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Rohadtul idegesítő az ilyen, nem imponáló, hanem taszító, az első perctől!
2021. jan. 12. 13:09
 8/18 anonim ***** válasza:
62%

Attól függ, mi volt a szakítás oka. Tegyük fel azt, hogy 4 mellékállása volt és soha nem találkoztunk, ezen pedig nem akart változtatni. Ha eltelik pár hét és rádöbben, hogy nem kell neki ennyi féle munka, ha közben magányos és úgy áll elém, hogy 2 helyen is felmondott, mert rájött, hogy én fontosabb vagyok neki, mint a pénz, akkor adnék esélyt. Ehhez mondjuk nem kell tepernie, elég, ha tettekkel bizonyít először és utána keres. Vagy pl ha nem sikerül kilábalnia az alkoholizmusból, de aztán mégis feláll és legalább 1 hónapja nem ivott semmit, akkor átgondolom.

Ha viszont olyan dolog miatt szakítunk, amit nem tudtunk megoldani és nem látok esélyt arra, hogy ez változzon, pl megütött, vagy megcsalt, akkor ne írogasson, pláne olyat, hogy bármit megtenne értem. Bizonyítsa be. (Bár utóbbi 2 esetnél nincs mit bizonygatni, az tényleg végleges szakítás.)

Egyébként olvastam korábbi kérdésed és ott sem bírtad leírni, hogy mi miatt szakítottatok. Anélkül meg hogy adjunk tanácsot?

2021. jan. 12. 13:10
 9/18 anonim ***** válasza:
90%
Tetszene az egómnak, viszont pár exem annyira megbántott, hogy húznám az agyukat, aztán szépen pofára ejteném őket! 🙂
2021. jan. 12. 13:13
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Hát ha szakítottam, akkor annak jó oka volt. Onnantól fogva minden sírás-rívás meg nyifinyafi nekem még a gusztusomat is elvenné tőle, hogy átment pincsibe és csak megerősítene, hogy nem passzolt hozzám.
2021. jan. 12. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!