Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom időt szeretne?
Figyelt kérdés
Volt egy nagy vitánk, csúnyán beszéltünk egymással, (én részeg voltam, amúgy sose beszéltem vele csúnyán)
Aztán szakìtott velem, próbáltam megmenteni, karácsonykor vittem Neki ajándékot, azóta normálisan beszéltünk, napi szinten. Aztán ez ìgy nem volt jó Neki, azt mondta magával szeretne törődni most, mert felszakadtak a sebek. Lányok, ez mit jelent? Idő kell Neki, vagy talált mást esetleg?
A lelki sebek nehezen gyógyulnak. Van amit bocsánatkéréssel sem lehet helyrehozni. Lehet, hogy tudtok beszélni de a bizalma feléd megtört. Idő kell neki. Akármit dönt fogadd el. Lehet, hogy még nagyon sokáig a leg apróbb dologtól is felszakadnak a sebek.
2021. jan. 12. 21:44
2/17 anonim válasza:
Sokszor, ha egyszer mélyen megbántod az ember lányát, azt nem lehet ajándékkal megváltani.
Nem feltétlenül jelenti azt, hogy talált másvalakit, jelentheti azt is, hogy veled nem akar lenni. Elérte a tűréshatárát.
2021. jan. 12. 21:57
3/17 A kérdező kommentje:
Igen, ez ìgy van. Köszönöm. Sajnálom nagyon, de mivel szeretem, és ha ezt akarja, akkor tiszteletben tartom.
2021. jan. 12. 22:20
4/17 anonim válasza:
Azt írtad szakítottatok, tehát nem a párod, valószínűleg ezt akarja megértetni veled. Az, hogy minden nap beszéltek, az nem segít az elszakadásban, nagyon egészségtelen mindkettőtöknek.
Jobban járnál, ha megkérdeznéd, hogy el tudja -e képzelni az újrakezdést, ha nemet mond, akkor nem keresni többet, ne várd meg, míg letilt..
2021. jan. 12. 23:09
5/17 A kérdező kommentje:
Azért beszéltünk minden nap, mert szeretjük egymást.(gondolom Én) Nem akartam ezzel felzaklatni,
mert elég friss a dolog, csak beszélni szerettem volna.
2021. jan. 12. 23:16
6/17 FoxtrotLidérc válasza:
Figyi. Mik voltak az okok, amik idáig vitték a kapcsolatot? Próbálta ezeket veled megbeszélni? Ebben mennyire voltál partner? Enélkül nem merek semmit sem mondani.
2021. jan. 13. 00:59
7/17 A kérdező kommentje:
Csúnyán beszéltünk egymással,(részeg voltam) Én úgy voltam vele, hogy mivel szeretem el tudom engedni ezt a dolgot, többször nem fordul elő, az Ő részéről se, se az enyémről. Nyitott voltam hogy megoldjuk,de nem hisz Nekem, hogy megbántam. Haragszik Rám, úgy néz ki.
2021. jan. 13. 08:42
8/17 anonim válasza:
A részegség rhadtul nem mentség semmire, már bocs.
Ha tudod, hogy a pia kötekedőssé, bnkóvá tesz, nem kell inni.
Én nem kezdeném újra veled, mert nincs önismereted, önuralmad, és legközelebb ugyanúgy sggarcoskodni fogsz a negyedik sör után. Mondhatod, hogy "jaj, neeem". Hát, de.
2021. jan. 13. 16:21
9/17 anonim válasza:
Figyelj hibáztál igen, nincs olyan ember ki ne hibázna, nincs olyan hogy tökéletes, ha a lány nem tud meg bocsájtani az csak azt bizonyítja hogy nem is szeretett igazán ,mert a problémákat meg oldani kell nem elmenekűlni előlük ,igaz az könnyebb mint az mellett maradni akit igazán szeretsz, az a baj hogy a legtöbb lány az csak a saját érdekeit figyeli hogy neki mi a jó es ha nem úgy van amit ő akar akkor fel adja , részeg voltál ok az nem mentség semmire, de egyszer hibáztál mondtál olyat neki amit nem kellett volna ,és akkor mi van ? Részegen én is mondok olyanokat amiket nem kellene , űlj le beszélj a lánnyal mert az hogy most hibaztál egyszer de ha 2 szer is akkor is az még nem ok hogy szünetet kérjen tessék a problémákat meg oldani nem pedig gyáván meg futamodni ha egy kis akadály kerül elétek, ha ezt ő nem képes meg bocsajtani akkor nagyon gyenge jellemű már bocs, mindenkinek jár egy utolsó esély a nagyszüleink miért maradtak eggyütt 40 meg 50 eveket pont azért mert meg tudták beszélni a dolgokat meg tudták oldani a problémákat és mert igazán szerették egymást vagy ha még élnek akkor szeretik egymast.
2021. jan. 13. 18:21
10/17 anonim válasza:
Nem azt kell nézni hogy neked mi a jó hanem kettőtöknek mi a jó ,meg kell beszélni a dolgokat és dülőre jutni ,mindent meg lehet beszélni , ha szereted őt próbálj meg viselkedni hiába vagy részeg, vagyis tedd vagy ne tedd de ne próbáld, ami neked fáj az fáj a másik nak is, meg tudom érteni a lányt is , de ez még nem ok a szakítás ra, ne csak te kűzdj érte, neki is küzdenie kell, szurkolok nektek hogy kibéküljetek de te is változtass a dolgokon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!