Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell szakszerűen szakítani?
Szakszerűen?
Őszintén és egyenesed. Mondd meg miért. Ha nincs konkrétum, csak nincs ott az a bizonyos plusz, mondd meg azt. És természetesen élőben, négyszemközt.
Ennek nincs szakszerű megoldása. Ha az előzetes beszélgetések sem hoztak eredményt, akkor (nem veszekedve) megmondod neki, hogy azt veszed észre, hogy nem illetek össze, nem értitek meg egymást és szakítasz.
ffi.
Szerintem lehet telefonon is. A lényeg, hogy határozott, egyenes légy, és érthetően megfogalmazd, hogy már nem akarod a továbbiakban a kapcsolatot.
Amúgy is, miért kell rabolnom az idejét a másiknak azzal, hogy elrángatom valahová, és szakitsak vele. Azért is mondom, mert én már megkaptam, hogy ezt telefonon is közölhettem volna vele, csak jobban haragudott rám.
Csak ne mondj neki akkor baromságot mint nekem mondtak legutóbb "jelenleg nem érzem elég érettnek magam hozzád de remélem maradhatunk barátok"
XDDDDDDD igen.
Inkább találj ki valami abszolút hihetőt mert különben vérezni fog a füle a sok baromságtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!