Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan kell szakszerűen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell szakszerűen szakítani?

Figyelt kérdés
2021. jan. 10. 16:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%
Bocsi, de eddig tartott.
2021. jan. 10. 16:19
 2/14 anonim ***** válasza:
83%

Szakszerűen?

Őszintén és egyenesed. Mondd meg miért. Ha nincs konkrétum, csak nincs ott az a bizonyos plusz, mondd meg azt. És természetesen élőben, négyszemközt.

2021. jan. 10. 16:20
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
személyesen, nem üzenetben. és őszintén
2021. jan. 10. 16:23
 4/14 anonim ***** válasza:
84%

Ennek nincs szakszerű megoldása. Ha az előzetes beszélgetések sem hoztak eredményt, akkor (nem veszekedve) megmondod neki, hogy azt veszed észre, hogy nem illetek össze, nem értitek meg egymást és szakítasz.

ffi.

2021. jan. 10. 16:25
 5/14 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem lehet telefonon is. A lényeg, hogy határozott, egyenes légy, és érthetően megfogalmazd, hogy már nem akarod a továbbiakban a kapcsolatot.

Amúgy is, miért kell rabolnom az idejét a másiknak azzal, hogy elrángatom valahová, és szakitsak vele. Azért is mondom, mert én már megkaptam, hogy ezt telefonon is közölhettem volna vele, csak jobban haragudott rám.

2021. jan. 10. 16:36
 6/14 anonim ***** válasza:
88%

Csak ne mondj neki akkor baromságot mint nekem mondtak legutóbb "jelenleg nem érzem elég érettnek magam hozzád de remélem maradhatunk barátok"

XDDDDDDD igen.

Inkább találj ki valami abszolút hihetőt mert különben vérezni fog a füle a sok baromságtól.

2021. jan. 10. 16:46
 7/14 anonim ***** válasza:
56%
Szakszerüen? Nem is tudtam, hogy ez valamilyen szakmához tartozik? Elárulnád, hogy milyen szakmára gondolsz?
2021. jan. 10. 17:06
 8/14 Angel3000 ***** válasza:
50%
Szia! Egyszerûen és diplomatikusan! Megmondod neki személyesen egy közönbös helyen pl. egy kàvézòban, hogy sokat gondolkodtàl és sajnos arra jutottàl, hogy nincs értelme tovàbb folytattni a kapcsolatotokat. Nem akarsz semmiféle veszekedést vagy neheztelést. Maradjatok jò baràtok, akik köszönnek egymàsnak ha össze futnak az utcàn.
2021. jan. 10. 17:06
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
a legfontosabb: a bejelentés után minden kapcsolatot meg kell szakitani. A szakszerűség alapja ez, nincs romantika, nincs nosztalgia. Vége és kész.
2021. jan. 10. 19:50
 10/14 anonim ***** válasza:
Szakszerűen? Azt hiszem érzelemmentesen-t akartál írni, hiszen a kérdésedből kitűnik, hogy semmiféle érzelmeket nem táplálsz már a partnered felé. Legjobb ha megmondod neki ezt. Bár valószínűleg érzi.
2021. jan. 13. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!