Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell "szakszerűen" kivédeni a "hol van a barátnőd" és a "miért nem keresel már magadnak" féle rokoni zaklatásokat?
Mondjad hogy homokos vagy. Többet meg se mernek szólalni.
Na de komolyan: egyszerűen megmondod. Figyelj, ez engem zavar, nem szeretném többet hallani. Köszönöm. Ha nem sikerül, akkor ugyanezt dühösen is mondhatod. Ha ez sem segít, akkor maradj távol a családi ebédtől, és töltsd az időd olyanokkal akikkel jól érzed magad.
Nővérem férje szokott ezen kattogni. Mindenki más leállt már róla. Megmondtam neki, hogy bu..zi leszek :D aztàn mikor megint rákezdte, nővérem állította le, hogy én az ő öccse vagyok és csak neki van jogosultsága ahhoz, hogy b..aszogasson 😂 meg, hogy a saját öccsével foglalkozzon inkább, aki má elmúlt 30 és p.nát nem látott.. kicsit sértődött be csak a csávó :D
Régen amúgy csak annyit csináltam, amikor szóba jött, hogy feláltam és ott hagytam őket minden szó nélkül. Mikor már ezredjére kezdenek neki akkor már kicsit unja az ember :) tudom jól milyen ez.. ja meg nagyon ritkán eszek az asztalnál. Vagy előbb vagy hamarabb szoktam enni a szobámban oszt csá. Akinek nem tetszik az így járt, felnőtt ember vagyok, majd én tudom mikor hol akarok enni és kivel. :D
24F
Mondd meg, hogy a szülei nem engedik el este, amíg nem tölti be a 13-at. Egyből csend lesz.
Vagy megmondod, hogy amennyi car házasságot láttál a családban, inkább maradsz agglegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!