Valaki küldene róla videót vagy leírást hogyan kell szakszerűen kitisztítani a notebook/pc ramokat hogy ne legyenek mikrolaggosak?
Tesoka ha torolteted a valaszt, attol meg a valosag nem valtozik... Ez a heten az N+1. mikrolaggos kerdesed, egyik nagyobb baromsag mint a masik.
Le kene picit jonni a fortnite / cs:go / random FPS -rol, kezd az agyadra menni.
Mikrolag akkor lehet egy olyan gépen, amin eddig nem volt, ha elégtelenné válok a hűtés. Pl telement kosszal a proci, hamar felforrósodik, stb... ki kell porolni, újra kell lasztázni.
Ram nem lehet gond. Vagyis de... ha kevés van belőle. Miért gondolod, hogy a me.óriákkal van gond?
Szereléshez, youtube-on: laptop típusa + assembly
nem tudom milyen választ töröltettél ki, de
1. Mint az köztudomású a RAM áram nélkül mindent elfelejt, vagyis a "tárhelyet" nem kell tisztítani.
2. az érintkezősor szorosan illeszkedik a slotba, így ott sem kell tisztítani semmit. Max. ha éppen nagytakarítást tartasz, de akkor meg elég az ecset, meg a porszívó.
Ha laggod van, akkor azt vélhetően a tárgyi tudás nélkül össsze-vissza állított BIOS vagy más beállítás okozza.
🤣🤣🤣 nem tudom eldönteni, hogy ez troll, vagy komolyan ennyire hülye 🤣🤣🤣
ha már annyira a ramokat és a slotot kell tisztítani... laptopban! ...akkor kezdésnek akksi ki, hálózatról le, gép elindít, hogy a kondikból kimenjen minden töltés
magunkat szakszerűen leföldeljük
...és akkor utána kezdhetünk hozzányúlni.
most a szakszerűségtől annyiban el lehet térni, hogy nem földeled le magad... vagyis én még nem hallottam, akinek ettől ment folna tönkre a RAM. persze, kerülni kell, hogy ne legyél feltöltve, semmi műszálas!
takarításhoz: sűrített levegővel kifújatni, lefújatni.
aztán a modulokat izopropil alkohollal áttörölgetni.
ha a slotot is akarod alkoholozni, akkor az egész alaplapot ki kell szedni. ha befolyik a billentyűzetbe/tapipadba, ott tud galibát okozni. tehát azt inkább csak a teljes alaplapot kiszerelve érdemes. addig csak a sűrített levegő játszik a slot részen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!