Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én szakítottam de gyomoridegem van a tudattol, hogy mással van?
Sajnos hülye voltam.(26eves vagyok)
Szakítottam a világ legcsodálatosabb nöjével.
Az exem miatt...azt hittem az exem szeretem(6evet voltunk együtt ) a sok régi közös emléket szerettem rájöttem, nem az exem már..de miatta szakítottam a "jelenlegi" parommal
A legutobbi párom tényleg egy angyal. És szerelmes belém mai napig a legjobb barátnője elmondása alapján..idő kellett..és rájöttem menetközben nekem ő a békén. Mellette nyugodt volt a lelkemet. Csak hülye voltam.
1honapja összejött egy sracal.
De nem szereti anyukájának illetve barátnőjének is mondta, hogy engem szeret mai napig.
Ez nem is lényeges szívem szerint vele lennék..csak nincs bőr a pofamon bevallani neki, hogy az exem miatt dobtam ki...és utólag jöttem rá, hogy igazából őt szeretem...és most esz az idegen, hogy másal van...amikor tudom, jól,hogy csak azért...hogy ne kattogjon rajtam..szerintetek elé merjek állni..és elmondani neki, hogy igen. Exemmel összejöttem miután szakítottam veled. De rájöttem életem legnagyobb hibáját követtem el...vagy hagyjam már az egészet..hisz magamnak köszönhetem, hogy boldogtalan vagyok?
Igen. Beszéltem vele.
Bocsánatot kértem ..hogy ilyen módon megbantottam.
Jól fogadta a bocsanatkeresemet
Szeret mai napig. De nem tud bízni bennem...
Tényleg jó volt látni O is örült nekem....atolelt és zokogott..
Nem szeretném neki fájdalmat okozni a jövőben talán jobb lenne nem menni utána. Elmondtam neki, O semmiért se hibás..mert magát is okolta. Próbáltam megnyugtatni remélem sikerült kicsit a lelki világát helyrehoznom...mert ő az aki tényleg megérdemli, hogy boldog legyen...
Én nőként mondom azt, hogy nem neked kell várnod rá. Végülis megaláztad őt, ha nem mutatsz érdeklődést felé, miért keresne?!
Vagy tepersz érte, vagy hagyd békén, de arra biztos ne várj, hogy majd keres téged. Ha valaha is tud újra bízni benned, azon nem az időnek kell változtatnia, hanem neked.
Mindent tud.
Megbocsátott. Nyilván mondta bizalma kicsit ezzel meggyengült.
De mivel nagyon szeret nem tud elengedni ezért próbáljuk meg.
Remélem, azért az exeddel és a lány a párjával szakítottatok. Amúgy én is ezt tartom helyesnek, hogy megpróbáljátok újra együtt.
Csak nehogy az legyen, hogy te nem szereted és csak az új sráccal való rivalizálás ébresztette fel benned a nagy szerelmet. Mert az annyit is ér.
Velem is megtörtént, utánam nyúlt, amikor 1,5 év után megpróbáltam túllépni valaki mással. De igazából nem szeretett soha. Csak az önérzetét cseszte az új pasi.
Remélem nálad nem ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!