Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fáj a hasam a gyomoridegtől, mert a párom elhagyott minden indok nélkül. Mit tegyek?
Először is én teljes szivemből szerettem, persze ő is ezt mondta és éreztem is egy időben.. viszont, mindenki más azt látta h neten más nők után kajtat,mutogatja a csajokat,persze szerinte csak viccből.
Aztán egyszercsak lelépett minden ok nélkül,és nyomozni sem tudok utána,h mit csinálhat v.csinálhatott.
Többször lebukott(badoo,megdugnad.com) de nem láttam miket irogatott. Lehet h talált magának vmi nőt?
Egyszercsak eltünt és megirta h én ugyis csak azzal vádolom h csak szexre kellek neki. pedig ő azt mondta h mindent megtett értem,és még én vagyok a rossz.
Nem birom felfogni,és nem birom megvédeni magam hiszen nem tudom h tényleg megcsalt-e.
De közöltem vele ha mégegygszer meglátnám nem is szeretnék vele szóba állni.
Már fél éve,és lassan jönnek az ünnepek ugy érzem felkeres,vagy legalábbis ir két szót. De nem is szeretnék rá válaszolni,mégha bunkoság is. Azt akevés önbizalmamat is elvette nem tudom hogy hozzam vissza,mit olvassak vagy csináljak. Fogyni(esetleg szálkásodni szeretnék) esetleg bosszuból h büszkén nézhessek bele a szemébe h mit vesztett. De kitartásom nincs ez az egész legyengitett.
Régen beenggedett a facejára,de utoljára már azt se. ( Nem szoktam kiváncsiskodni ha vkiben megbizok)
Már akkor is probált kezdeményezni nőknél,sztem neki nem volt önbizalma, de én annyira szerettem volna neki megfelelni h már lehet belebetegedtem,mert ugy gondoltam neki a jo/szép csajok kellenek. Pedig lehet elfogadott, de nem volt elég bizalmam, vhol elrontottuk mindketten.
Lehet, hogy ő volt a hülye, lehet hogy nem. Vissza nem fog jönni.
Próbáljuk meg tudatosítani. Vagy nem érezte jól magát veled, és ebben az esetben nem érdemes rá döhösnek lenni, mert hosszú távon szívességet tett neked, vagy felszedett egy másik csajt, és most vele van (vagy nincs), ebben az esetben bármilyen rosszul esik is, de nem fogsz tudni rajta bosszútállni azzal, hogy szálkásítasz. Az lehet az igazi bosszú, ha nem foglalkozol vele többet. :) Menj el valahova szórakozni és kényszerítsd magad, hogy ne gondolj rá (ha elkezdesz rá gondolni, akkor gondolj valami másra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!