Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mivel nyugtatod magad, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel nyugtatod magad, amikor annyira feszült vagy, hogy robbanni tudnál?

Figyelt kérdés
Nagyon összevesztünk és iszonyú dolgokat tudnék a fejéhez vágni, de nem akarom megbántani, viszont már elegem van a dolgaiból. Annyira felidegesített reggel, hogy legszívesebben felhívnám és üvöltenék, de egyrészt nem vagyok ilyen, másrészt pedig nem akarok kikelni magamból. Remeg a gyomrom, feszült vagyok, ideges és nem bírok lenyugodni. A könnyeimet is alig bírom visszatartani, hogy a kollégák ne lássák rajtam, hogy baj van. Hogy nyugszol le ilyenkor?

2013. dec. 16. 08:44
 1/7 anonim ***** válasza:
zenével, ritkán pc játékkal, futással, kevés alkohollal
2013. dec. 16. 08:56
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Én pedig bizony felhívnám és üvöltenék vele. Máshogy nem fogsz lenyugodni, a leírásodból kiderül, hogy rengeteg dolog gyűlik benned már régóta, és most akar kirobbanni. A legnagyobb hülyeség elnyomni magadban a dolgokat, mert ez lesz belőle. Tudom milyen, csak az a baj, hogy ilyenkor a másik fejéhez vágsz mindent, még olyan dolgokat is, amik már ezer éve történtek.

De én a helyedben kiadnám magamból. Csak rosszabb lesz.

2013. dec. 16. 08:57
 3/7 anonim ***** válasza:
25%

Szia!

Én például imában Istenhez fordulok, és elolvasom a Bibliából a 37. zsoltárt.

25/F

2013. dec. 16. 08:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos pont ez a baj, hogy régóta gyűlik és a békesség érdekében sosem szóltam, aztán elpattant a húr és az utóbbi hetekben rengeteget veszekedtünk, mert ő nem érti, hogy én miért vagyok hirtelen ilyen. Pedig nem hirtelen lettem ilyen, csak most telt be a pohár. Próbálok vele türelmes lenni, de amikor újra és újra ugyanabba a hibába esik bele, amit már előtte pár nappal átbeszéltünk és megvitattunk, akkor iszonyúan felbosszant. Nem szeretek csúnyán beszélni, de már ehhez sem bírom tartani magam és káromkodok, ettől viszont alpárinak és kiábrándítónak érzem magam. :-(
2013. dec. 16. 09:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Elmegyek edzeni, vagy főzök valamit.
2013. dec. 16. 10:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Detto így érzek, én vettem egy meleg zuhanyt, az mindig ellazít, illetve megvannak a bejáratott zenéim, amik kifejezetten segítenek. De ha ki tudsz esetleg menni sétálni egy nagyot, talán a friss levegő is segít, hogy kitisztuljon a fejed. Vannak meditációs, légzőgyakorlatok, ezek nem feltétlen feltűnőek, keress rá a neten, némelyik tényleg ellazít.
2013. dec. 16. 11:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. dec. 16. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!