Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért érzem az ürességet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem az ürességet?

Figyelt kérdés

Alapvetően többnyire jól megértettük egymást, mostanság viszont nagyon sok lett az ilyen napokon keresztül tartó veszekedés és végeredményként mindig én voltam a hibás, aki miatt megy a vita. Úgy érzem, nem akarok beletenni semmit sem, mert már ennél jobban és többet nem tudok. Aztán jöttek azok az idők amikor a telefonomat éjszakánként feloldotta és mindenkivel minden beszélgetésemet visszaolvasta. Amit esetleg a közeli jóbarátnak panaszoltam, azt ő hátbatámadásnak vette és napokon/heteken át folyamatos sírás következett. Nem akarok már beletenni ebbe semmit. Őszintén, nagyon sajnálnám ha szakítanom kellene, de úgy érzem, hogy ez kb. örökre ilyen lesz. Teher nekem az állandó feszültség, hogy én bántom meg mindig. Ti mit tennétek? Lelépnétek? Köszi.

F

2021. jan. 6. 11:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Azért kíváncsi lennék a másik félre is, úgy lehet igazságosan ítélni...

Mikkel bántod meg? Mi az előzmény? Mi történt amikor elkezdődött ez az egész folyamat?

Közeli jó barátodnak panaszolod? És vele is megpróbáltad megbeszélni vagy csak a háta mögött beszéled ki?

A telefonos dolog az durva, azt nem nézném el neki.

2021. jan. 6. 11:53
 2/4 A kérdező kommentje:

Nagyon sok dologgal bántottam meg...volt kommunikáció hiánya, információk elhallgatása részemről. Volt egy dolog, amikor nem mertem egy embernek nemet mondani, és erről neki hazudtam hogy nemet mondtam. Volt, amikor én voltam hisztis, akkor ő lelépett szó nélkül és hiába vártam nem jött. Ekkor nagyon sértődött voltam és azt éreztem hogy nem vesznek figyelembe, és ekkor randizós appot töltöttem le. Itt nagyon elszakadt a cérna nála, és onnantól kezdve oldotta fel a telefonom hogy nyomozzon titokban.

Igazából tanácsért fordultam, de nem kaptam sokat sajnos.

2021. jan. 6. 12:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Na, ezért írtam a másik fél igazát is... így már bocsi de a telefonos nézelődést is megértem a részéről.

Tanácsért jöttél? Ennek a kapcsolatnak az utolsó esélye egy teljesen őszinte beszélgetés. De ha már te nem akarsz beletenni semmit akkor meg engedd el.

2021. jan. 6. 12:46
 4/4 anonim ***** válasza:
En is azt gondolom, hogy feloldhato lehetne egy kiados beszelgetessel, ott eldolne, hogy voltakeppen hogyan viszonyultok egymashoz, de ha ennyire nem akarsz tenni erte, akkor nincs is mirol beszelni.
2021. jan. 6. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!