Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem magam a randi után úgy mint aki repül a boldogságtól,2-3 óra múlva meg ürességet?
Figyelt kérdés
Amikor randiztunk jó volt vele lenni (sétáltunk) mikor elbúcsúztunk utána is a fellegekben voltam, nagyon boldog voltam. De eltelik 2-3 óra, és ürességet érzek. Miért van ez? A randi után közvetlenül azt éreztem bele tudnék zúgni, most meg már nem érzem ezt.2013. febr. 24. 22:21
2/5 anonim válasza:
Elfogyott a kerozin, üres a tank.
3/5 anonim válasza:
Ez olyan mit a drog, amíg vele vagy addig jó, meg utána is, de alapból viszont nem vagy jókedvű. Szereted őt meg minden, de az alapkedved az nem jó. Vagy valami ilyesmi.
4/5 anonim válasza:
nem lehet h nem akarod elbízni magad? és inkább úgymond "lehűtöd" magad hogy ha mégse jönne össze ne legyen olyan rossz
5/5 anonim válasza:
lehetséges,hogy az esetleges csalódástól próbálod magad megóvni,nem? hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!