Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért érzem magam a randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem magam a randi után úgy mint aki repül a boldogságtól,2-3 óra múlva meg ürességet?

Figyelt kérdés
Amikor randiztunk jó volt vele lenni (sétáltunk) mikor elbúcsúztunk utána is a fellegekben voltam, nagyon boldog voltam. De eltelik 2-3 óra, és ürességet érzek. Miért van ez? A randi után közvetlenül azt éreztem bele tudnék zúgni, most meg már nem érzem ezt.
2013. febr. 24. 22:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Szexhiány.
2013. febr. 24. 22:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Elfogyott a kerozin, üres a tank.
2013. febr. 24. 22:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez olyan mit a drog, amíg vele vagy addig jó, meg utána is, de alapból viszont nem vagy jókedvű. Szereted őt meg minden, de az alapkedved az nem jó. Vagy valami ilyesmi.
2013. febr. 24. 22:24
 4/5 anonim válasza:
nem lehet h nem akarod elbízni magad? és inkább úgymond "lehűtöd" magad hogy ha mégse jönne össze ne legyen olyan rossz
2013. febr. 24. 23:07
 5/5 anonim ***** válasza:
lehetséges,hogy az esetleges csalódástól próbálod magad megóvni,nem? hány éves vagy?
2013. febr. 25. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!