Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy semmit se akart már, teljesen elengedtetek, es később visszajött az exetek?
Figyelt kérdés
Annyira jó lenne ilyen történet, kell valami arra hogy ne zaklassam. El akar felejteni, de semmi megbocsáthatatlant nem tettem, csak elmúlott a dolog a részéről.2021. jan. 3. 03:29
11/18 A kérdező kommentje:
Az szép :D Azért az nem semmi hogy meg innen is van visszaút. A remény hal meg utoljára.
2021. jan. 19. 13:04
12/18 anonim válasza:
10-es vagyok: Visszaút nem volt, mert csak játszani akart, a többit meg beszélje meg az új párjával :D
13/18 anonim válasza:
Hozzam is vissza tert az ex több év kihagyás után és sajnos én is azt tudom mondani mint többen h bár ne tette volna!!!! Nem lett jobb a kapcsolat. Ami elsőre nem működik az utána se fog ez a tanulság belőle
14/18 A kérdező kommentje:
Annyira jo lenne megegy esely. Ha tudtam volna hogy baj van, akkor mashogy csinalom, de igy eselyem sincs bizonyitani
2021. febr. 15. 17:06
15/18 anonim válasza:
Igen nekem is visszajött, én meg simán belementem, de minek. Rosszabb lett a kapcsolat, mint előtte, másodszorra nagyon csúnyán, fájdalmasan váltunk el. Sajnos nagyon szerettem, de ő engem már nem. Minek jött vissza, talán unatkozott, nem tudom. Első barátom volt, tapasztalatlan voltam. Többször ilyen hibát nem követtem el.
16/18 A kérdező kommentje:
Nekem is az első. Leírhatatlan hogy mennyire váratlanul ért, és mennyire vele tudtam elképzelni a jövőmet. Ráadásul annyira úgy viselkedtünk egymással mint akik nagyon szeretik egymást. És egyik pillanatról a másikra létezni is megszünt nekem. Ritka kincsnek gondoltam, aztán egy délután bumm, mindennek vége, most már a beszélőviszony sincs meg.
Nem tudom tudnám-e már úgy szeretni, de egy biztos, hogy mást nem. Képzelhetetlen, inkább szingliként élvezem az életet. Olyan jó emlékek vannak vele, pedig messze messze nem használtuk ki a kapcsolatot, sajnos keveset voltunk együtt. Rengeteg elvesztegetett pillanat :(
2021. febr. 15. 20:24
17/18 anonim válasza:
15-ös vagyok, túl leszel rajta. Nekem ez már régen volt, én is túlléptem, igaz, nehezen, de utólag már nagyon örülök, hogy nem vele vagyok!
18/18 A kérdező kommentje:
Nekem is régen volt, de nekem vagy ő vagy senki kell. Annyira imádnivaló tökéletes barátnő volt, nem értem hogy változhat meg valaki egyik óráról a másikra. Érthetetlen, vagy sosem szeretett, vagy nem tudom.
2021. febr. 16. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!