Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Érzelmileg zsarol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelmileg zsarol?

Figyelt kérdés

Sziasztok, a barátnőm úgy vettem észre, hogy érzelmileg zsarol és eljött a pont, hogy szakítsak. Két ünnep között a haverokkal lett volna egy találkozóm iszogatás, de "bedobta" magát. Igyekszem vele sok időt tölteni, de külön haverokkal, ha találkozok érezteti, hogy "érezd csak jól magad".

Most elhatároztam, hogy elmegyek erre előállt, hogy összeveszett a szülőkkel és nálam kell aludnia. Persze úgy érzem kamu. Most ez mi van valami pszichés baja? Meg fog változni valaha?

2020. dec. 31. 16:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Ki akar sajátítani. Ha most ezt teszi, később sem lesz különb. Van életetek egymáson kívül is, ezt meg kell értenie.
2020. dec. 31. 16:49
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát már nem egyszer mondtam le őket. Attól félek az ilyen kisajátító hagy el a leghamarabb majd, ha már nem kellek...
2020. dec. 31. 16:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Neki nincsenek barátai, akikkel ő is szervezhetne programokat?
2020. dec. 31. 16:52
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Ha nem ez az első eset, akkor gondolom már beszéltél vele erről. Ha igen és nincs változás, akkor marad a szakítás. Nő vagyok, én megfulladnék egy ilyen kapcsolatban. Az ilyen kapcsolatoknak sosincs jó vége.
2020. dec. 31. 16:54
 5/11 A kérdező kommentje:
De vannak csak szerintem kettős mérce alakult ki benne... Párszor éreztem már ezt, hogy amit neki lehet nekem nem. És betelt a pohár.
2020. dec. 31. 17:04
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Dobd a pitsát! Nem 100-as a liba!
2020. dec. 31. 17:07
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kezel önmagával egyenlő félként! Ne pazarold a saját idődet, egyre jobban húz majd le téged érzelmileg!
2020. dec. 31. 17:09
 8/11 A kérdező kommentje:

Már megtette ugyanis kezdek tönkremenni. Akkor megadom az esélyt, hogy találjon valakit akire felnézhet :)

Kár, mert megbecsültem és soha nem csaltam volna meg. Szeretem nagyon, de neki mindenből több jár úgy látom.

2020. dec. 31. 17:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Az ilyen nő még érzelmi intelligencia tekintetében egy 14-5 éves kislány szintjén van. Elkell neki magyarázni. Ha nem fogja fel, dobbantani kell.
2020. dec. 31. 17:39
 10/11 A kérdező kommentje:
Sajnálatos, mert már bizalmi gondok is voltak.
2020. dec. 31. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!