Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az általános, ha valakit az exe érzelmileg zsarol illetve nem hagy nyugton?
Mióta szakítottam - megvoltak az indokaim rá, de nem itt akarom most ezt is kibeszélni -, két-három havonta "jelentkezik" valamilyen formában.
Verset ír hozzám, ami elég kemény hangnemű. Nem bántó, de túl határozott. Vagy levelet ír nekem, hogy nem ért engem, miért nem próbálhatjuk meg még egyszer, hiányzom.
Hívogat. Mikor felregisztráltam Viber-re, nem túlzok, egy percen belül hívott!
Lájkolgatta a bejegyzéseimet, eleinte tiltottam majd töröltem az ismerőseim közül.
Azóta hozzászólt közös képhez (ami az ő facebook-ján van), lájkolta régi hozzászólásomat.
Karácsonykor, újévkor küldött sms-t.
A "zaklatásai" fele arról szól, hogy miért mentünk szét és még mindig akarja. A másik fele csak barátság fenntartása lenne, de nekem az első fele miatt nem tetszik ez se. Úgy érzem, máshogy már nem tud rám tekinteni, így csak fájdalmat kelt magában azzal, hogy nem felejt el. Bennem egy évig lelkifurdalást keltett, mostmár inkább gyűlölettel vegyes szánalmat érzek iránta.
23/L
ha zavar akkor tiltsd le mindenhol,amit amúgy is meg kéne tenni,mert nem fog leállni
vagy szedj össze egy pasit aki majd jól megagyalja,utolsó megoldás a feljelentés
Nagy szemétségnek érzem a tiltást.
Telón már majdnem megtettem... sőt, meg is tettem, öt percre.
mi az hogy szemétség??:O
ez a menet bakker,azért ex mert már nem az életed része,barát meg nem maradhat,főleg ha zaklat
tiltás mindenhol,de minimum a törlés
szerinted majd a következő csávód mit fog hozzá szólni?
Így írtam le: "zaklatás"
Hivatalosan nem az. Pl nem mindennap hívogat
Épp arra elég, hogy egy teljes évig lelkifurdalásom volt, majd mostmár szánalmas s***gfejnek érzem. És épp elég arra, hogy ezzel magának okoz fájdalmat.
# 8
Mit hablatyolsz? Miféle könnyű utat?! :D
Kérdező:
Nekem is volt ilyesmi exem. Csak az segít, ha kicsit durvábban elküldöd, aztán tiltod mindenhol.
A legjobb barátnőmnek is van egy durván ilyen exe, ő meg is várogatja barátnőmet itt-ott, meg írogat a barátainak meg az új párjának mindenféle kitalált baromságot. Őt egyelőre még nem sikerült levakarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!