Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az általános, ha valakit az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az általános, ha valakit az exe érzelmileg zsarol illetve nem hagy nyugton?

Figyelt kérdés

Mióta szakítottam - megvoltak az indokaim rá, de nem itt akarom most ezt is kibeszélni -, két-három havonta "jelentkezik" valamilyen formában.

Verset ír hozzám, ami elég kemény hangnemű. Nem bántó, de túl határozott. Vagy levelet ír nekem, hogy nem ért engem, miért nem próbálhatjuk meg még egyszer, hiányzom.

Hívogat. Mikor felregisztráltam Viber-re, nem túlzok, egy percen belül hívott!

Lájkolgatta a bejegyzéseimet, eleinte tiltottam majd töröltem az ismerőseim közül.

Azóta hozzászólt közös képhez (ami az ő facebook-ján van), lájkolta régi hozzászólásomat.

Karácsonykor, újévkor küldött sms-t.

A "zaklatásai" fele arról szól, hogy miért mentünk szét és még mindig akarja. A másik fele csak barátság fenntartása lenne, de nekem az első fele miatt nem tetszik ez se. Úgy érzem, máshogy már nem tud rám tekinteni, így csak fájdalmat kelt magában azzal, hogy nem felejt el. Bennem egy évig lelkifurdalást keltett, mostmár inkább gyűlölettel vegyes szánalmat érzek iránta.

23/L

2014. febr. 21. 22:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

ha zavar akkor tiltsd le mindenhol,amit amúgy is meg kéne tenni,mert nem fog leállni

vagy szedj össze egy pasit aki majd jól megagyalja,utolsó megoldás a feljelentés

2014. febr. 21. 22:43
 2/11 A kérdező kommentje:

Nagy szemétségnek érzem a tiltást.

Telón már majdnem megtettem... sőt, meg is tettem, öt percre.

2014. febr. 21. 22:45
 3/11 anonim ***** válasza:
Csak azt tudják zaklatni, aki hagyja magát. Én eltöröltem az exemet az életemből és ugyan az elején még volt kis zaklatás, de azóta semmi. Ha pedig írna, akkor vagy nem válaszolnék, vagy elküldeném a csába. Ennyire egyszerű.
2014. febr. 21. 22:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Hadd találjam ki. Ő kérdez és te nem válaszolsz. Ha megkeres te letiltod vagy nem is reagálsz rá. Eltaláltam?
2014. febr. 21. 23:06
 5/11 anonim ***** válasza:

mi az hogy szemétség??:O

ez a menet bakker,azért ex mert már nem az életed része,barát meg nem maradhat,főleg ha zaklat

tiltás mindenhol,de minimum a törlés

szerinted majd a következő csávód mit fog hozzá szólni?

2014. febr. 21. 23:15
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem mindegy mit nevezünk zaklatásnak! Nem minden zaklatás ami nem tetszik.
2014. febr. 21. 23:19
 7/11 A kérdező kommentje:

Így írtam le: "zaklatás"

Hivatalosan nem az. Pl nem mindennap hívogat

Épp arra elég, hogy egy teljes évig lelkifurdalásom volt, majd mostmár szánalmas s***gfejnek érzem. És épp elég arra, hogy ezzel magának okoz fájdalmat.

2014. febr. 21. 23:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Mert ti nők ilyen hülyén csináljátok és ti zaklatásnak veszítek már. Én is szakítottam, de nem így és fent van a facebookomon annélkül, hogy zaklat. Pedig nagyon szerelmes volt belém. Egyserűen rosszul csináljátok! Könnyű útat választottok és nyakatokba zúdul a baj. Nem csodálkozom miért ilyen az exed.
2014. febr. 21. 23:38
 9/11 anonim ***** válasza:

# 8

Mit hablatyolsz? Miféle könnyű utat?! :D

Kérdező:

Nekem is volt ilyesmi exem. Csak az segít, ha kicsit durvábban elküldöd, aztán tiltod mindenhol.

A legjobb barátnőmnek is van egy durván ilyen exe, ő meg is várogatja barátnőmet itt-ott, meg írogat a barátainak meg az új párjának mindenféle kitalált baromságot. Őt egyelőre még nem sikerült levakarni.

2014. febr. 22. 00:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Azt hablatyolom, hogy engem nem zaklat az exem. Miért? Mert beszéltem velem és nem tiltogattam le meg nem durván beszéltem vele. Folyton csak kérdezet én meg válaszoltam. Az agyamra ment a sok kérdései és az hogy próbáljuk meg, de képzeld belefáradt és vége. Ha letiltom, megszakítok mindent akkor még több kérdése lesz és addig nem áll le az ember míg választ nem kap vagy míg megnem utálja. Ez mindenkivel így van még veled is! Na ezt hablatyolom, de ha te barbár módon szoktad csinálni akkor gratulálok. Folytasd tovább nyugodtan. Én békében elvagyok és bármikor tudok normálisan beszélni az exemmel. Semmi próbléma. Legyen sok zaklatótok:)
2014. febr. 22. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!