Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnék érzelmileg elszaka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adrikácska kérdése:

Hogy tudnék érzelmileg elszakadniaz exemtől? Sajnos még nem. Tudtam elfelejteni

Figyelt kérdés

2014. febr. 14. 20:49
 1/3 Grim13 ***** válasza:
lezártátok rendesen? az idő a legjobb dolog amúgy!
2014. febr. 15. 01:03
 2/3 A kérdező kommentje:

Mindent megbeszéltünk rendesen de nem nagyon akart belemenni a szakítás csak azért engedet el h boldog legyek ha már mellette nem voltam az.De a legnagyobb gond az h még mindig tálkozgatni akar velem

A kapcsolatunk végén azt volt a gond h hány dologba hazudozott miközbe én tudtam mindenről

2014. febr. 15. 05:32
 3/3 Grim13 ***** válasza:
Gondolj arra hogy a kapcsolatnak vége ha már kis is mondtátok, amikor "csak azért szakított" duma van az csak duma ne fájjon annyira vagy mert nem tud jobb indokot mondani. De az idő segít, majd szépen lassan megutáljátok egymást stb. megvannak a lépések a szakítás után is :D
2014. febr. 15. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!