Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívjam találkozni az exem?
Figyelt kérdés
3 hónapja szakítottunk, elég csúnyán és gyerekesen a részemről. Most újra beszélünk, nem haragszik, ő is bocsánatot kért sok mindenért. Én szeretnék vele személyesen is találkozni, megbeszélni ezt az egészet. Nem akarok újra összejönni vele, csak emberi lezárást adni a dolognak. Szerintetek belemenne egy találkozóba?2020. dec. 27. 00:21
1/10 anonim válasza:
Félre fogja érteni. Hagyd békén!
2/10 anonim válasza:
Mi a ráknak? Dugnál vele megint, valld be!
3/10 anonim válasza:
Ha nem akarsz tőle semmit, akkor miért nem elég neked ha neten letisztázzátok? Gyanús vagy te nekem
4/10 A kérdező kommentje:
Na jóó, egyáltalán nem közömbös még nekem, de ott nem folytatnám, ahol abbahagytuk. Igazából csak szeretnék tisztázni pár dolgot és megtudni hogyan áll hozzám, hogy le tudjam zárni rendesen.
2020. dec. 27. 00:29
5/10 anonim válasza:
Te vagy a férfi? Meddig voltatok együtt?
6/10 anonim válasza:
Nemnem..azt akarod tudni megdugna-e. Ha igen, mocskos szemét, ha nem...nos, akkor szintén.
7/10 anonim válasza:
Dugni akar vele egy jót, úgyis Karácsony van.
8/10 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Amúgy ha nincs senkid meg neki se, akkor miért ne
9/10 A kérdező kommentje:
Én 18 vagyok, ő 21. Csak 2 hónapig voltunk együtt. És nem, nem dugni akarok vele, hanem szeretni akarom
2020. dec. 27. 07:15
10/10 anonim válasza:
Akkor meg a szíved mélyén újra szeretnéd kezdeni. Hát próbáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!