Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég hosszú lesz úgyhogy bocsánat.. de nem tudom feldolgozni?!
Szóval 2. munkahelyemen 2 hónapig nézegettük egymást egyik munkatarsammal...
Aztán elhivott randizni de en mar joval elotte belezugtam. O is próbálkozott de nem akartam foglalkozni vele. Aztán 2 hónap után elhivott randira , azt mondta szeret össze akar jönni velem stb , utána elhivott randizni meglepett dolgokkal elvitt vacsizni stb. Aztán egyik pillanatról a másikra kiderült hogy a főnök csajt d*gta kozben és a főnök is kirúgott miközben erről az egészről semmit nem tudtam és szerettem ott dolgozni. Nem mennek már vissza de eléggé szívén ütött az egész ...
20 éves lány vagyok. Valami tanács vagy nem is tudom :( tudom csak én tudok magamon segíteni.A helyesírási problémakért bocsi. Ez 4honapja történt.Sokszor eszembe jut és fáj nagyon
Fel kell fognod, hogy egy szarevő a faszi.
Ennyi. Inkàbb azon kellene gondolkozni, hogy hogy habarodtàl bele ennyire?
A srác 29 éves..
Hát igen előtte még nem jártam így , csak rendes fiúk találtak meg. Beleszeretni meg szerintem.. elég lehet az a 4 hónap hogy valakibe bele szeressek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!