Miért nem vagyok képes feldolgozni egy 15 évvel ezelőtti halálesetet, aki családtagom volt, miért ez a hosszú idő, talán valami külső oka van ennek? Részletek lent, hosszú.
A történeted inkább az ezoterika témába is beillene... Nagyon sajnálom, hogy elment egy számodra nagyon fontos személy, de én úgy gondolom, hogy segítséget kéne kérned, hogy feldolgozhasd az elvesztését.
Érdekes dolog, hogy nekem is 10 éve meghalt mamám, akinek a halálát feldolgoztam, időnként megjelenik álmomban, de sohasem úgy fogom fel, hogy szomorkodnék, vagy paranormális jelenségeket keresnék benne, mosolygok egyet, mert örülök, hogy megmaradt a fejemben.
Tudod az emberek nagyon rosszul állnak a halálhoz. Én úgy gondolkodom, hogy ha valaki meghal, neki már nincsenek problémái, ha van túlvilág ő ott már valószínűleg jól érzi magát és nem akar visszajönni, nem akar kapcsolatot teremteni a még élőkkel.
Viszont akiket hátrahagyott azoknak hiányzik, mi vagyunk akik megsiratjuk, mi vagyunk akik gyászolunk, szenvedünk a másik hiánya miatt, holott ő már ( én remélem ) nem szenved, hanem abban bizakodik, hogy az életünket nem az ő elvesztése fogja beárnyékolni.
Velem is és mindenkivel történnek megmagyarázhatatlan dolgok, sokmindent nem értünk ezzel a világgal, de egy biztos, nekünk itt a Földön van dolgunk és nincs szükségünk egy másik világra, hogy itt túléljük azt a sokmindent ami még ránk vár.
Nem tudom, hogy segítettem-e rajtad, remélem tudsz valamilyen pozitívumot kiragadni ebből a hozzászólásból.
És persze, szerintem nem vagy mentálisan beteg...
Szerintem pszichológushoz kellene menned ezzel, mert egyféle trauma érthetett, amit azóta sem tudtál feldolgozni és ebből később problémáid lehetnek. Akár 40-50 évesen. (családban ilyen történt).
Elképzelni sem tudom, hogy mi lenne, ha egy hozzád még közelebb állóval történne valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!