Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tegnap elköltöztem a páromtól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap elköltöztem a páromtól,ugyanis borzasztóan összevesztünk ezredjére, és kidobott. Sajnos bántott is. Attól függetlenül felismertem a hibaimat,és borzasztóan szeretem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem tudom elfelejteni,de én hibáztam,és szerintem jogos,hogy ki volt rám akadva. Nem tudtam elfogadni 2 éven keresztül a gyerekét. Bánom és sajnálom,de nekem sok volt belőle,és hogy minden körülötte forog. Azt mondta látni sem akar,én elköltöztem. Lehet rossz döntést hoztam újra: a volt párom fogadott be ideiglenesen, akivel jó barátok maradtunk. Ma írt,hogy hogy vagyok,és sajnálja ami történt. Írtam,hogy sokat gondolok rá,erre ő,hogy hiányzok neki. Egyszerűen bele vagyok betegedve. Imádom őt. Ráadásul egy munkahelyen dolgozunk,és mindig látom. Szeretném őt nagyon... De ő már biztos nem engedné,hogy oda menjek hozzá. Nem vagyok boldog,ez életem legrosszabb karácsonya. Mi a helyes részemről? Mit kéne tennem? Légyszives kíméljetek,most borzasztóan érzem magam.
2020. dec. 24. 20:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod elfogadni a gyereket, ez jövőben sem fog megváltozni, hiába akarod. A bántalmazásnál meg nincs lejebb.
2020. dec. 24. 20:39
 12/25 anonim ***** válasza:
61%
Engedd el, jobbat érdemel, Te meg szedd össze magad és próbáld meg a saját életedet élni, nem másét, aztán pedig keress párt, ha kell. Egy here vagy, bocs.
2020. dec. 24. 21:11
 13/25 A kérdező kommentje:
Jobbat érdemel? Attól függetlenül mindent megtettem érte!
2020. dec. 24. 21:21
 14/25 anonim ***** válasza:
82%
Miért szóltál be a gyerekre? Mit csinált, ami zavart?
2020. dec. 24. 21:29
 15/25 anonim ***** válasza:
88%

Te utálod a gyerekét, beszólogatsz, ő pedig megütött. Nincs olyan, hogy "Attól függetlenül". Ez egy xar kapcsolat, amit le kell zárni. Attól függetlenül, hogy szerinted csak 70%-ban egy rakás xar, a 30%-a nem annyira.

Kivárod, amíg 100% rossz lesz?

2020. dec. 24. 21:51
 16/25 A kérdező kommentje:
Mindig hozzánk passzolta az ex,én pedig szerettem volna,ha van közös életünk is,és nem minden körülöttük forog. Önző voltam,és nem tudtam elfogadni,hogy nem én vagyok az első. Talán egy hülye voltam. Sőt...
2020. dec. 24. 22:06
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem szabad gyerekessel összejönni. Nyomorult dolog lehet úgy szeretni valakit, hogy már a kapcsolat elejétől, még a nagy rózsaszín ködben, stbstb. is mindig van nálad fontosabb.
2020. dec. 24. 22:30
 18/25 anonim ***** válasza:
85%

Nézd már, hogy helyrerázza a meszet az agyában a megfelelően elhelyezett pofon! Nem volt hiába!

Kérj a másik oldalra is, hátha akkor felfogod, hogy ennek semmi értelme. Ugyanúgy ott lesz a gyereke, az exe, a napi veszekedés, és már az erőszak is.

Neked ebben mi a jó? Aranyból van a farka?

2020. dec. 24. 22:31
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök normális, hogy nem fogadja el valaki más gyerekét. Nem te szülted, nem te akartad, nem te tehetsz róla, hogy van. Én se tudnám elfogadni, szerintem a legtöbb ember nem tudja. Vagy csak egy ideig, de később kibujik a szög a zsákból. Miért is kellene más gyerekét szeretned ?
2020. dec. 25. 04:08
 20/25 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy sokan belemennek egy kapcsolatba, ahol már van gyerek(ek). És itt jön a DE. Nem az a baj, hogy elvált, vagy van gyereke valakinek, hiszen ők is újra boldogok szeretnének lenni. Az a legnagyobb baj, hogy a gyerektelen fél azt hiszi, hogy ez is olyan lesz, mintha egy függetlennel lenne kapcsolata.

Nem, a legtöbbször előjön a féltékenység, hogy miért is van ott a gyereke, mert minden másodpercben csakis az új kapcsolattal kellene foglalkozni, vagy a pénz, hogy miért költött a gyerekére többet, vagy el van kényeztetve, vagy az ex odapasszolja a gyereket (hozzáteszem, az ex nem egy csomagmegörző, annak is joga van kicsit élni).

Az a nő vagy férfi aki egy új kapcsolatban nem tudja elfogadni valamilyen oknál fogva a másik fél gyerekét, az vonja le a következtetést. Többet ne kezdjen bele olyan kapcsolatba, mert ez nem megy spontán, mindig elő fog jönni a féltékenység és az ebből fakadó problémák.

2020. dec. 25. 08:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!