Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap elköltöztem a páromtól,ugyanis borzasztóan összevesztünk ezredjére, és kidobott. Sajnos bántott is. Attól függetlenül felismertem a hibaimat,és borzasztóan szeretem. Mit tegyek?
Te utálod a gyerekét, beszólogatsz, ő pedig megütött. Nincs olyan, hogy "Attól függetlenül". Ez egy xar kapcsolat, amit le kell zárni. Attól függetlenül, hogy szerinted csak 70%-ban egy rakás xar, a 30%-a nem annyira.
Kivárod, amíg 100% rossz lesz?
Nézd már, hogy helyrerázza a meszet az agyában a megfelelően elhelyezett pofon! Nem volt hiába!
Kérj a másik oldalra is, hátha akkor felfogod, hogy ennek semmi értelme. Ugyanúgy ott lesz a gyereke, az exe, a napi veszekedés, és már az erőszak is.
Neked ebben mi a jó? Aranyból van a farka?
Az a baj, hogy sokan belemennek egy kapcsolatba, ahol már van gyerek(ek). És itt jön a DE. Nem az a baj, hogy elvált, vagy van gyereke valakinek, hiszen ők is újra boldogok szeretnének lenni. Az a legnagyobb baj, hogy a gyerektelen fél azt hiszi, hogy ez is olyan lesz, mintha egy függetlennel lenne kapcsolata.
Nem, a legtöbbször előjön a féltékenység, hogy miért is van ott a gyereke, mert minden másodpercben csakis az új kapcsolattal kellene foglalkozni, vagy a pénz, hogy miért költött a gyerekére többet, vagy el van kényeztetve, vagy az ex odapasszolja a gyereket (hozzáteszem, az ex nem egy csomagmegörző, annak is joga van kicsit élni).
Az a nő vagy férfi aki egy új kapcsolatban nem tudja elfogadni valamilyen oknál fogva a másik fél gyerekét, az vonja le a következtetést. Többet ne kezdjen bele olyan kapcsolatba, mert ez nem megy spontán, mindig elő fog jönni a féltékenység és az ebből fakadó problémák.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!