Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A párom írt az exének karácson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom írt az exének karácsony alkalmából. Miért?

Figyelt kérdés

Miért kell az exszel foglalkoznia?

Még érez iránta valamit?

Nem régóta vagyunk együtt és igaz, a körülmények sem a legjobbak. Miután szakítottak, mi rögtön összejöttünk. Tehát igen, már ismerkedtünk mikor még vele volt. Én nem tudtam róla. Kiderult hogy vagyok és végre szakítottak ennek hatására. De amúgy is sz@r volt már a kapcsolatuk, párszor szakítottak már. Akkor miért foglalkozik még vele? Gondolom utálja őt amiért velem van, akkor a párom mégis mit gondol amikor boldog karácsonyt kíván neki??? Minek?

2020. dec. 24. 19:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha eddig is visszament
2020. dec. 24. 20:29
 12/20 A kérdező kommentje:
amúgy én nem hisztizek csak magamban kattogok ezen. szóval ezért elhagyni biztos nem fog. gondolom azért választott engem mert vele már nem akar lenni nem?
2020. dec. 24. 20:31
 13/20 anonim ***** válasza:
76%
Azzal ugye tisztában vagy, hogy ez az álom pasi valószínűleg pár alkalmas szexnél nem akart volna többet? Dehogy akart szakítani. Te meg vagy olyan hülye hogy elhiszed amiket mond. Ha annyira oda lenne érted, akkor nem az exnek írogatna.
2020. dec. 24. 20:34
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden oké lenne akkor nem írogatna az exnek és te nem kattognál rajt, vagy nem?
2020. dec. 24. 20:34
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért választott téged, mert a volt barátnője kivágta.
2020. dec. 24. 20:35
 16/20 A kérdező kommentje:
de neki is azt írta miután szakítottak hogy már régóta nem szereti és azt se szerette már hozzáér. akkor ez se igaz? nem tudja hogy ezeket elolvastam.
2020. dec. 24. 20:44
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Tehát igen, már ismerkedtünk mikor még vele volt.

Gusztustalan

2020. dec. 24. 20:49
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem gáz, hogy a pasi már az ismerkedésnél úgy indított, hogy az arcodba hazudott? Nálam ez az a kategória, amikor minden magyarázat nélkül megszakítanék egy ilyen emberrel mindent. A pasi hülyének néz és te bizonyítottad is neki, hogy az vagy, amikor ezek után is folytattad vele az ismerkedést.
2020. dec. 24. 20:59
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező egy naív tini vagy 20 éves lány még, aki azt is elhiszi ha a jóképű pasi azt mondja, hogy ő járt a Marson. Pár ilyen, és majd koppan, jön majd a minden pasi szemét szlogen...
2020. dec. 24. 21:12
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Jaj, itt mindenki nyomatja az érzelgő szűzlibáz, bezzeg ha a török kamionosok túrós faxát kell szopogatni 5 ezerért akkor már nem vagytok ennyire érzelgősek, igaz lányok..? XD
2020. dec. 25. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!