Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vajon lesz valaha ilyenben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon lesz valaha ilyenben részem?

Figyelt kérdés
Együtt voltam egy férfival és nagyon csodálatos volt minden, ennek már több mint 2 éve, hogy vége, tehát már régóta ismerkedős állapotomban vagyok, nem keresem senkiben sem az előbb szóban forgó férfit, de egyszerűen hiányzik az, ahogyan ő képes volt hozzám nyúlni, meg az az érzelmekkel teli együttlét ami köztünk volt, kínos ezt leírni, de még a kezem is többször görcsbe rándult mikor vele voltam és nagyon hiányzik az az érzés, lesz valaha még ilyenben részem?
2020. dec. 18. 23:07
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Még jobb is, szebb is lesz.
2020. dec. 18. 23:09
 2/4 anonim ***** válasza:
54%
Persze hogy lesz. 🐻
2020. dec. 19. 02:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem ő az egyetlen
2020. dec. 19. 06:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Lesz,mindig jön másik, csak türelem!😉
2020. dec. 19. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!