Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek fog még valaha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fog még valaha keresni?

Figyelt kérdés

A barátommal szakítottunk. Először nem tudtam miért, csak annyit mondott, hogy mert sokat vitázunk, de ez mindig is így volt. Majd egyből hazaköltöztem, kipakoltam minden cuccomat, azóta nem beszéltünk. Akkor úgy váltunk el, hogy én meg akartam beszélni, ő nem és azt mondta, hogy szeret még, de nem annyira, mint az elején, viszont ő először csak pár nap szünetet akart, hogy kicsit távol legyünk egymástól, én erre nemet mondtam és kérdeztem, hogy vége-e így és azt mondta, hogy akkor igen, de ha alszik rá egyet, lehet mást mondott volna, de ezt követően egész éjszaka semmit nem beszéltünk.

3 éves kapcsolat volt, mindig ő volt a ragaszkodóbb, én pedig a szeszélyesebb, mindig vitáztunk, de mindig kibékültünk és mindent megbeszéltünk, ő volt az első szerelmem és a legeslegjobb barátom, mindent együtt csináltunk. Pár nappal a szakítás előtt egyébként még sokszor mondta, hogy szeret, de visszagondolva azon a héten már voltak jelek,hogy valami nincs rendben és 1,5 hónapja, mióta összeköltöztünk, tényleg nagyon durván veszekedtünk, de hatalmas volt a stressz, de sajnos ahelyett, hogy megbeszéltük volna, csak vártuk, hogy megoldódjon. Viszont én nem tudok magammal mit csinálni, csak rá gondolok és most jöttem rá, hogy mennyire hiányzik, mennyire szeretem, de így, hogy végül is én hiába mondtam már előtte, hogy ez így nem lesz jó, ő mondta ki a szakítást, így nem szeretnék írni neki. Szerintetek ő még valaha fog nekem, vagy már biztosan nem? Vasárnap szakítottunk, szóval 4-5 napja van ez.

2020. okt. 15. 11:02
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy valóban elviselhetetlen voltam, tényleg mindenbe belekötöttem és ezt sosem ismertem el, mindig ő kért bocsánatot (de sosem mondta el, hogy, nem, nem ért velem egyet, ez és ez a baja). A szakítás hetén is én többször mondtam neki 1-1 vita után, hogy utálom, hogy miatta nincsenek barátaim és, hogy így szakítani fogok vele. Viszont a végén ő mondta, hogy akkor legyen vége, ha nem akarok szünetet. Szóval ennek fényében írjak én neki vagy várjak, hátha ő írna. Nem szeretném magam megalázni, mert a szakításkor többször odamentem hozzá, hogy nem akar-e beszélni, de nem, szóval úgy gondolom, hogy valójában én már kerestem őt, de így félek, hogy ő meg azt gondolja, hogy nekem kellene keresnem és amúgy is, szerintem ez még egy olyan dolog, amivel újra lehetne kezdeni a kapcsolatot, ha megbeszéljük. Kérlek, segítsetek, nagyon szerettem és nem becsültem őt meg eléggé.:(
2020. okt. 15. 11:07
 2/15 A kérdező kommentje:
De el sem köszöntünk egymástól, szóval teljesen lezáratlannak érzem ezt az egészet. Egy pár cuccunk még van is egymásnál, szóval akár ez is lehetne indok, meg egyébként is, így, hogy le sem ültünk igazán megbeszélni, így lezáratlannak érzem nagyon és bele fogok ebbe őrülni.
2020. okt. 15. 11:10
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Hiszterika voltal, kidobtak, igy jartal. Most megis mit varsz? Lehet, hogy fog meg veled talalkozni a srac, ha kanos, es jol jon neki egy ingyen dugas. De mar ne varjal tole semmit. Ez a hajo elment mar.
2020. okt. 15. 11:45
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

HP voltál, ez az eredménye. Tanulj belőle és a következő sráccal viselkedj normálisan.

Ha van egy csöpp esze, nem fog keresni téged ezek után.

2020. okt. 15. 11:57
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, de ezt olvasni is rossz volt. Mit vártál, ha így viselkedsz? Azon csodálkozom, hogy egyáltalán hogy bírta ki ennyi ideig veled és ezt nem bántásból írom.
2020. okt. 15. 12:02
 6/15 A kérdező kommentje:

Igen, az voltam.

Írjak neki, hogy legalább tisztázzuk?

2020. okt. 15. 12:04
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
A cuccaiddal kapcsolatban írhatsz neki, de amúgy meg hagyd!
2020. okt. 15. 12:08
 8/15 anonim ***** válasza:

Én őszinte leszek: nekem is volt ilyen szitum, szinte ugyanez! Ráadásul 10 év, abból pár év házasság. Én is sokszor elmondtam neki, hogy nem jó így, ki fogok szeretni belőled, az pedig már nem csak egy szimpla veszekedés, amikor 1-2 napig nem beszélünk, aztán valahogy mégis visszarázódnak a dolgok. Nem vette komolyan.

Aztán eljött a nap, amikor kijelentettem, hogy mi elválunk. Nem akarta elhinni, szinte fel volt háborodva. Elváltunk, utána több hónapig heti 2-3 szor felhívott sírva, hogy beszéljük meg. Én megmondtam neki, hogy semmi értelme, én nem szeretem, nem tudok segíteni neki, és az ő érdekében sem tenném meg, mert nem lesz túl akkor sohasem a dolgokon.

Azóta sem bánom, újra ezt tenném ilyen helyzetben.

Remélem érted, hogy miért írtam le.

2020. okt. 15. 12:18
 9/15 anonim ***** válasza:
Pontosan mit kell ezen megbeszélni? A kapcsolat elejétől marjátok egymást. Az összeköltözéssel csak még rosszabb lett. Képtelenek vagytok egymással emberi hangon kommunikálni, nem tudjátok közösen kezelni a stresszes helyzeteket. Valószínűleg nem ok nélkül veszekedtél annyit. Tiniként még elég lehet a szerelem meg a rózsaszìn ködben úszás, de egy felnőtt kapcsolathoz ez kevés.
2020. okt. 15. 12:22
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, hogy mit akarsz tisztázni?

Elmondtad, hogy teljesen egészségtelen kapcsolatban voltál 3 évig, ráadásul első szerelem, ilyenkor mindenki egyensúlyt veszt, azt hiszi, hogy nincs tovább. El kell fogadni, hogy a másik érzései megváltoznak, egész egyszerűen van egy tűrés küszöb, amit átléptetek. Igen hiányzik, valószínűleg te is neki, de azért normálisan az ember magát jobban szereti annál, hogy egy rakás kakiban fetrengjen a szerelem nevében. Tudsz belőle tanulni, nem valószínű, ha 3 évig csináltátok megváltoznál, talán később egy másik emberrel új alapokon sikerülhet.

2020. okt. 15. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!