Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek fog még valaha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fog még valaha keresni?

Figyelt kérdés

A barátommal szakítottunk. Először nem tudtam miért, csak annyit mondott, hogy mert sokat vitázunk, de ez mindig is így volt. Majd egyből hazaköltöztem, kipakoltam minden cuccomat, azóta nem beszéltünk. Akkor úgy váltunk el, hogy én meg akartam beszélni, ő nem és azt mondta, hogy szeret még, de nem annyira, mint az elején, viszont ő először csak pár nap szünetet akart, hogy kicsit távol legyünk egymástól, én erre nemet mondtam és kérdeztem, hogy vége-e így és azt mondta, hogy akkor igen, de ha alszik rá egyet, lehet mást mondott volna, de ezt követően egész éjszaka semmit nem beszéltünk.

3 éves kapcsolat volt, mindig ő volt a ragaszkodóbb, én pedig a szeszélyesebb, mindig vitáztunk, de mindig kibékültünk és mindent megbeszéltünk, ő volt az első szerelmem és a legeslegjobb barátom, mindent együtt csináltunk. Pár nappal a szakítás előtt egyébként még sokszor mondta, hogy szeret, de visszagondolva azon a héten már voltak jelek,hogy valami nincs rendben és 1,5 hónapja, mióta összeköltöztünk, tényleg nagyon durván veszekedtünk, de hatalmas volt a stressz, de sajnos ahelyett, hogy megbeszéltük volna, csak vártuk, hogy megoldódjon. Viszont én nem tudok magammal mit csinálni, csak rá gondolok és most jöttem rá, hogy mennyire hiányzik, mennyire szeretem, de így, hogy végül is én hiába mondtam már előtte, hogy ez így nem lesz jó, ő mondta ki a szakítást, így nem szeretnék írni neki. Szerintetek ő még valaha fog nekem, vagy már biztosan nem? Vasárnap szakítottunk, szóval 4-5 napja van ez.

2020. okt. 15. 11:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
DE úgy érzem, hogy belátom az összes hibám, azért ő is ludas volt (nem hibáztatom) és úgy tudnám lezárni, ha átbeszélnénk ezt az egészet, mert ő semmit nem mondott ki. Meg egyébként is, ő csak szünetet akart először és azért egy baromi jó kapcsolatunk volt. Egyébként is mit veszítenék azzal, hogy írok neki?
2020. okt. 15. 12:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Persze, hogy mindketten hibásak vagytok, de hidd el a baromi jó kapcsolat nem ilyen.. Írhatsz neki, de életetek legnagyobb hibáját követnétek el, ha újra kezdenétek.
2020. okt. 15. 12:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Nyilván azért szakítottatok, mert olyan jó volt minden.
2020. okt. 15. 13:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Azért ugye kérdező tudod, hogy a szünet az mit is jelent a legtöbb esetben egy párkapcsolatban?! Baromi jó kapcsolatotok volt igen..szerinted. Őszintén, kívülről épp az ellenkezője látszik. Kicsit azért gondolj már bele annak a srác helyébe, az írásodból süt, hogy csak magadra gondolsz. Olyanokat vágsz a fejéhez, hogy utálod, meg szakítani fogsz vele, aztán most meg sírsz, hogy a srác meg merte a szakítást lépni..
2020. okt. 15. 13:39
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát, igazatok van, ennek ellenére írtam neki és nem bántam meg.

Mindenkinek, aki hasonló helyzetben van és tanácstalan: lehet egy kapcsolat jó, akkor is, ha sok a vita, lehetett nagy a szerelem. Ha ez teljesült, akkor tiszteljétek meg egymást az illendő lezárással. Ezt mi is megtettük és bár szeretjük egymást, jobb külön, de harag nélkül. :)

2020. okt. 17. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!