Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha azt mondja hogy korábban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondja hogy korábban kellett volna szakítani, de lehetett volna még húzni, akkor teljesen reménytelen hogy valaha bármi legyen?

Figyelt kérdés
1% esély is már jó lenne :(
2020. dec. 9. 01:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Akkor valóban korábban kellett volna szakítani.

És ezzel ki is mondta, hogy már korábban is megfordult

a fejében. És azt is, hogy az ő szemében egy ideje ez már időhúzás volt.

Ne bánkódj!

Nem benned, nem benne van a hiba.

Nem passzoltok egymáshoz.

Előtted az élet. Fognak talán érni

még hasonló kudarcok, de mindezt

fogd fel tanulságnak, tapasztalatnak,

melyből építkezik az ember személyisége.

„gombház, ha leszakad, egy helyébe ezer is akad”

2020. dec. 9. 01:21
 2/6 A kérdező kommentje:

De ami hiba volt azon simán lehetett volna változtatni, csak ez kellett hogy ráébredjek hogy valóban mekkora probléma. Annyira lehetett volna máshogy is csinálni. Csak nekem így is jó volt, de nem csak így. És ezen sokalt be, hogy nekem jó a ritka találkozás is.

Most meg bármit megadnék hogy újra átölelhessem, érezzem az illatát, halljam a hangját. Drága kis édesem

2020. dec. 9. 01:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hányszor kellett kérnie, hogy találkozzatok többet, de nem történt semmi?

Ha egy kezeden nem tudod megszámolni, akkor miért ilyenkor kell pattogni, mikor már elege van a másiknak ebből.

Nem akkor kell elkezdeni dolgozni egy problémán, amikor már a másik ott tart, hogy elengedi.

Nem tudsz mit csinálni, ha valaki bevallja, hogy ez szerinte is csak időhúzás már egy ideje, akkor ez már egy utolsó utáni állapot.

Nekem is volt egyszer olyan érzésem, hogy megbántam azt, hogy nem zártam le már sokkal hamarabb egy kapcsolatot.

2020. dec. 9. 01:49
 4/6 A kérdező kommentje:

Kb. 3x mondta, illetve 1-2vel többször hogy keveset beszélünk. Ezen sikerült változtatni az utolsó hetekben, és arra mondtam hogy szerintem nem hogy romlott hanem javult a kapcsolatunk. Erre a mondatra lazán kihajított, pedig egész nap nagyon jól elvoltunk, és az elmúlt 2-3 hétben nem is mondta már, miután változtattunk a dolgokon.

Viszont én kerültem messzebbre (haza pestről) a covid miatt, ezért csak én látogattam és az fel sem merült benne hogy esetleg (még ha ritkábban) ő is jönnön, ő is tegyen valamit.

2020. dec. 9. 09:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Én úgy gondoltam hogy okés ez probléma, de lesz majd később jobb is, és eszembe se jutott hogy ezt ne várnánk ki. Részemről hatalmas áldozatot kellett volna hoznom a pestre költözéssel úgy, hogy a munkám nem indokolta, és ő nem is tudott volna hozzájárulni a költségekhez.
2020. dec. 9. 09:45
 6/6 A kérdező kommentje:

Viszont ezt leszámítva olyan hihetetlenül jól elvoltunk, talán 3x veszekedtünk majdnem egy év alatt, akkor is 2x ezen, 1x meg nagyon nevetséges hülyeségen.

Rettentően hiányzik és szeretem.

2020. dec. 9. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!