Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tovább? El fog ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? El fog ez múlni valaha ?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Fel éve lett vége egy közel ennyi ideig tartó (jó értelemben) igen intenzív parkapcsolatomnak. Voltak korábban más,hosszabb ideig tartó kapcsolataim is,de amit ezután megéltem/megelek,az túl tett eddig mindenen. Hiába tanulok/sportolok/olvasok/dolgozom/szorakozom a barátaimmal,a gondolataim mindig vissza visznek a legutóbbi páromhoz. Fel év után is képes vagyok éjszakánként álomba sírni magam. Nem tudom,mit tudnék meg tenni,hogy jobb legyen a helyzet. A szakítás óta nem is beszéltünk kb,nem kovetem egyik social media oldalon sem,a közös képeinket is mindenhonnan töröltem és a tőle kapott dolgokat is elajándékoztam,de egyszerűen semmi sem segít. Nem tudom,mit tehetnek meg,kérlek segítsetek,már kezdek beleőrülni ebbe :(

23N

2020. nov. 28. 00:05
 1/10 anonim ***** válasza:

Megértem, hogy nem könnyű túltenni magad rajta.

Nap közben is rá gondolsz vagy akkor lefoglalod magad?

2020. nov. 28. 00:09
 2/10 anonim ***** válasza:

Nincsenek lekötve az érzelmi "vegyértékeid".

Amit párra lelsz, elfelejted, mint az elszálló füstöt.

2020. nov. 28. 00:51
 3/10 A kérdező kommentje:

Nap közben is sokat jár az eszemben, de akkor próbálom tudatosítani, hogy ő hagyott el és nem kéne keresnem. De este nagyon kínzóak ezek a gondolatok.

Próbáltam ismerkedni, de folyamatosan inkompetens férfiakba botlok és csak azért nem akarok kapcsolatot, hogy legyen.

2020. nov. 28. 09:18
 4/10 anonim ***** válasza:

A hiánya feldolgozásához egy kis segítség:

Nem mindegy, hogy MIÉRT hagyott el!

Ha megcsalt, vagy csak megunt és le akart cserélni, akkor az ilyen ember nem érdemel egyetlen rossz percet, vagy kósza gondolatot.

Az ilyenből én nagyjából 5 perc alatt kiábrándulok és gond egy szál sem.

Ha azért hagyott el, mert a félév alatt rengeteg ellentét volt köztetek és a kapcsolatotok az ellentétekről és azok ilyen-olyan rendezéséről szóltak, akkor nem egymásnak voltatok teremtve.

Mindegy, hogy ki volt a hibás, ha nem következett be változás, jobb ha vége és nem 10 évedbe és 2 gyerekbe került.

Te mindenképpen tanulj belőle és a következőnél ne kövesd el ugyanazokat a hibákat, vagy olyat keress, aki ezeket elfogadja!

Ha a pasi volt a hunyó, akkor szintén tanulj belőle és ezt a típust nagy ívben kerüld el!

2020. nov. 28. 10:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindig az van kiborulva, akit elhagynak, mert szembe kell néznie egy döntéssel, ami a feje felett hoztak és ő ezt nem akarta.

Természetesen el fog múlni, mert az idő mindenre a legjobb orvosság.

2020. nov. 28. 10:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Ugyan ezt érzem. Úgyhogy remélem elmúlik.
2020. nov. 28. 14:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Azért hagyott el mert külföldre ment fel évre. Nemsokára jön haza,és emiatt csak meg jobban érzem a hiányát.
2020. nov. 28. 16:51
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg, a féléves külföldi munka csak ürügy volt a szakításra!

Félév nem a világ, rengetegen élnek - még családok is - munka miatt évszámra távkapcsolatban,... igaz, azok szeretik egymást.

2020. nov. 28. 18:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Honnan tudod hogy jön haza ha semmilyen formában nem követed sehol?
2020. nov. 28. 20:37
 10/10 A kérdező kommentje:

Mert meghatározott időre szól,hogy kint lehet,annál tovább nem maradhat.

De igazatok van,biztosan más oka volt a szakításra,csak baromi jól titkolta ezek szerint,mert a viselkedése sem lett másmilyen,mint eleinte :D na mindegy,kell a francnak több ferfi

2020. dec. 2. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!