Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés

Szakítottam a barátnőmmel, mert úgy éreztem nem vagyok már szerelmes belé. De azóta is iszonyúan szenvedek, nagyon hiányzik, minden gondolatom körülötte forog már másfél hete.

Lehetséges, hogy mégis megvan a tűz, csak valamiért most csillapodott?

2020. dec. 18. 13:01
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
A szó amit keresel a hülye.
2020. dec. 18. 13:25
 2/9 anonim válasza:
100%
Nem tudom meddig voltatok együtt de 1-2év után normális ha eltűnik a rózsaszín köd és csillapodik az az intenzív érzés ilyenkor kezdenek feltűnni a párod hibái stb de szerintem ez annak a jele hogy a kapcsolatotok fejlődik. Általában ebben az időszakban bukik el a párkapcsolatok többsége. Viszont az is lehet hogy tényleg nem passzoltatok ezért éreztél így.
2020. dec. 18. 13:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Másfél évig voltunk együtt. Az eddigi kapcsolataim is 1-3 évig tartottak, de náluk soha nem éreztem úgy, hogy elmúlt. Csak ők mind átvertek.
2020. dec. 18. 13:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyes válaszoló megadta a tuti választ! Ezt buktad!
2020. dec. 18. 17:49
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy visszakaphatom-e, hanem hogy ez még szerelem-e.
2020. dec. 18. 20:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Komolyan más mondja meg neked hogy te mit érzel? Ha igen akkor agymosasra ideális alany vagy. Hihetetlen tényleg.
2020. dec. 18. 20:05
 7/9 anonim ***** válasza:

Azt kell átgondolnod, hogy tényleg ő hiányzik-e személyesen, vagy csak a tudat, hogy voltál valakivel, a biztos pont az életedből?

Lehet, hogy most bizonytalanabbnak tűnik az élet, és ezért hiányoznak a közös élmények. Adj időt magadnak!

2020. dec. 18. 22:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Mikor szakitottatok?
2020. dec. 19. 01:49
 9/9 A kérdező kommentje:
2 hete, de még mindig sírok és az ajándékait nézegetem.
2020. dec. 19. 03:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!