Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miert nem fáj ha 4 ev után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jaggerswager kérdése:

Miert nem fáj ha 4 ev után szakítók? Normalis vagy valami bajom van?

Figyelt kérdés

19 eves fiu vagyok

Szakitottam a barátnőmmel.

Mert megcsaltam,egy buliban reszegen es buntudatom volt.

Igazabol ez csak a pont volt az i-re

Mivel egy ideje mar fontolgatom hogy meg kéne tennem.

De en egy eléggé ragaszkodó tipusu ember vagyok.

Es mindig azthittem hogy ő fog szakítani velem.

Es feltem is ettol mert azthittem hogy bele fogok roskadni.

De megse erzek semmit.

Mitől van?

2020. dec. 17. 01:37
 1/7 anonim ***** válasza:
58%

Attól, amit leírtál.

Kiürült a kapcsolat. Már teher volt.

Most már felszabadultál.

Ennyi.

2020. dec. 17. 01:54
 2/7 Noren1989 ***** válasza:
Igazàból màr semmit nem jelentett neked a csajod, ezért volt ennyire könnyű.
2020. dec. 17. 05:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Te úgy beszélsz, ahogy írsz?
2020. dec. 17. 06:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Mert már nem szereted.
2020. dec. 17. 08:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Ilyen fiatalon ez természetes. Ő volt az első nagy szerelmed, az ember ilyenkor azt hiszi, hogy vele fogja leélni az életét. Aztán rájön, hogy igazából csak most kezdődik az élet és még rengeteg tapasztalás vár rá. Nálatok valószínűleg te jutottál el előbb erre az elhatározásra; bár szerintem ez sem indok a megcsalásra.
2020. dec. 17. 08:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Térjünk erre vissza 2-4 hét múlva amikor jönnek a "Hogyan hódítsam vissza az exem" kérdések. Azért nem érzel semmit mert te szakítottál. Úgy érezted már elég volt, megcsaltad, leszartad, elhagytad ..oké. Most majd elkezdessz haverozni, csajozni és bulizni, amíg csórikám otthon ül és a két szemét kisírja, aztán elkezd ismerkedni és talál valakit. TE meg ott csüngsz majd a nyakában virággal, hogy jaj ne haragudjon, mert fáj, hogy nem te vagy a világ közepe és túl lehet rajtad lenni. Az emlék annak is megszépül, aki szenvedett, az elbizonytalanodás a feldolgozás része, kikerülhetetlen.
2020. dec. 17. 11:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Jön majd az érzés nyugi!

Nekem sem azonnal fájt, sőt! Iszonyú megkönnyebbülés volt utána, annak ellenére, hogy ő érzelmileg már sokkal előbb kint volt ebből a kapcsolatból és nagyon sokszor megbántott, meg elhanyagolt. Csak a szakításhoz nem volt férfi...

Pár hét, sőt hónap kellett és helló padló meg piás üveg.... remélem nem tart már sokáig, nem érdemel meg ennyi depit... :(

2020. dec. 18. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!