Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselitek, ha exetek egy héten belül már mással van?
Tudom, az ilyen ember már korábban leválik a másikról érzelmileg.
De a kérdés nem ez.
Azoknak, akiknek ezzel kell szembesülni, ti hogy élitek meg ezt?
Hogy évekig valakinek ti voltatok a "mindene", majd ilyen gyorsan elfelejti a veletek töltött időt?
Ez csak szerintem nem normális?
Ennyit jelentett a másiknak ez az egész?
Igyekszem ezekre gondolni, 10-es.
Csak közben nehéz, mert utolsó pillanatig engem hitegetett a jövőbeli tervei(nk)kel.
Azt állítja, ő már rég lezárta magában, de közben mégsem hagyott el, mielőtt ismerkedésbe fogott volna.
Így nehéz arra gondolnom, hogy mással is rossz lesz biztos.
Néhány napja még velem lakik, nekem mondja, hogy szeret, rá egy héttel meg már mással szeretne összejönni, mondván, ő lezárta.
Eléggé kettős érzések vannak bennem.
Sok rosszat okozott nekem, és az utolsó pillanatig húzta a mézesmadzagot ezek ellenére is. Azt is furcsállom, a harmadik fél ezekután hogy tudja a bizalmába fogadni. Ilyenkor kicsit azzal vígasztalom magam, hogy igen, valószínűleg nem lesz hosszúéletű és/vagy egészséges, őszinte kapcsolat, hiszen hazugsággal indul már az elején.
Ugyanakkor az is eszembe jut, hogy mi van, ha tényleg régen már lezárta, csak velem szemben volt ennyire gerinctelen és tiszteletlen, hogy ezt megtette, és mi van, ha az utódom "miatt", az ő hatására majd megváltozik.
Én meg elviseltem a sok rosszat, abban bízva, hátha.
Így fölölselegesen rabolta az időmet az utolsó időszakban, fölöslegesen stresszeltem miatta, mert tényleg csúnya dolgokat követett el. Én voltam az egyetlen, aki még hitt benne. Erre tessék, ez a hála. Azt kapom azokért cserébe, amiket elviseltem, hogy lecserél... A "jutalmam", a boldog élet, jövő, vele, az pedig elmarad.
Eléggé bántó ez az egész, akárhogy is alakuljon a jövője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!