Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy viselitek, ha exetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselitek, ha exetek egy héten belül már mással van?

Figyelt kérdés

Tudom, az ilyen ember már korábban leválik a másikról érzelmileg.

De a kérdés nem ez.

Azoknak, akiknek ezzel kell szembesülni, ti hogy élitek meg ezt?

Hogy évekig valakinek ti voltatok a "mindene", majd ilyen gyorsan elfelejti a veletek töltött időt?

Ez csak szerintem nem normális?

Ennyit jelentett a másiknak ez az egész?

2020. dec. 6. 20:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szomorú és fájdalmas. Nekem is volt, hogy számomra fontos, akit szerettem szakítás után szinte azonnal más ágyában landolt. Önbecsülésem padlóra küldte. Voltak jelei, de nem figyeltem fel kb. Utolsó egy hónapban kifelé kacsintgatott. Bár elvileg nem csalt meg. Fájt és hülyén magamban kerestem a hibát.
2020. dec. 6. 20:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Hat az en exem csak lett volna massal 1 heten belul...

Szerdan szakitott velem (messengeren!!!) Aztan szombatra randira hivott egy masik csajt, vele persze mar a szakitas elott chetelgetett messengeren. Az volt a szoveg, h nem akar megcsalni ezert volt olyan surgos a szakitas...

Na szombaton, a randin a csaj viszont kozolte, h o csak baratkent tekint ra 🤣🤣🤣

Igaz, en ezt csak a lepattintast csak par honapja ra tudtam meg, de akkor nagyon fajt. Minden nap bogtem azert a huly.eert...

Hidd el, h a karma egy nagyon okos talalmany.

2020. dec. 6. 20:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha az exed egy hét alatt talált mást, akkor az azt jelenti, hogy már régen megvolt.

Nem egy hete.

2020. dec. 6. 20:47
 4/11 A kérdező kommentje:

3-as.

A kérdésben leirtam, hogy nem ez a kérdés.

Igen,ismerkedtek már, még most is csak ebben a szakaszban vannak, de nem ez a lényeg.

Én azt kérdeztem, hogy lehet azt elfogadni, hogy a másiknak annyit jelentettél, a sok szép év, hogy már ilyen korán, esetleg már a meglevő kapcsolat alatt más felé képes nyitni?

Én nekem fogalmam sincs arról, milyen az, ha egy kapcsolatban elmúlik a szeretet. El nem tudom képzelni, milyen szinten semmibe veszi már az illetőt az ilyen ember, akivel hosszú éveket leélt.

Nem értem, ez hogy lehetséges?

Ezzel az érzéssel hogy lehet megbarátkozni?

Hogy tud ennyire valaki a semmit jelenteni már a másik számára?

Bele sem tudok gondolni, hogy még jó ideig más felé nyissak.

Akkor az ilyen emberek hogy?

Ennyire lelketlenek? Nem fogom fel.

2020. dec. 6. 21:05
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, nem segítség. De én is pont ugyanezen vagyok fennakadva. Iszonyú rossz érzés, hogy ilyen könnyen cserélhető vagyok. Így aztán biztos kva mély érzései lehettek amikor azt hallgattam mennyire szeret. Rohadjon meg az ilyen ember.
2020. dec. 6. 21:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Elfogadni meg remélem az idő fog segíteni. Tudatosítani kell, hogy nem te tehetsz róla hogy a másik ilyen szar jellemű.
2020. dec. 6. 21:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Sajnos vannak ilyen emberek, nem is kevesen. Ez egy olyan helyzet, ahol nem nagyon tudsz mást csinálni, mint hogy beletörődsz a helyzetbe és elengeded. Ilyenkor sokkal nehezebb, mint egy sima szakításnál, hiszen sokkal mélyebben benned marad ez a meg nem értés. Én sem értem hogy képes valaki ilyen gyorsan "továbblépni". De lehet csak belemenekül egy kapcsolatba, mert fél a magánytól. Nem feltétlenül csak lelketlen lehet az, aki ilyet csinál. Lehet, hogy kapcsolatfüggő. Minden esetre nem egy normális dolog 1 hét után mással lenni. Teljesen megértem mit érzel.
2020. dec. 6. 21:30
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg már rég rossz volt a kapcsolat, csak te nem akartál tudomást venni róla. Az évek számának semmi köze a kapcsolat minőségéhez. Nála elmúltak az érzések, és ezt el kell fogadnod. Nem a szakításkor, hanem már jóval előtte.
2020. dec. 6. 21:33
 9/11 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy részéről hamarabb elmúlt, oké.

De annyival akkor is megtisztelhetne legalább a sok SZÉP évre való tekintettel, hogy nem átugrik egy másik kapcsolatba, hanem kilep, mikor ez az érzés tudatosul benne. Az én problémám ez, mert nyilván felfogom, hogy az érzések nem pár nap alatt múlnak el.

Épp ezért tartom undoritonak, hogy az érzések elmúlása után is képesek hitegetni emberek azt, akivel évekig boldogok voltak, szerették egymást. Csak azért, mert gyengék és nem akarnak egyedül lenni.

2020. dec. 6. 22:19
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Aki hirtelen beleugrik egy újabb kapcsolatba, az nem biztos, hogy túl van rajta. Általában pasik csinálják, mert nem akarják a szakítással járó fájdalmat elviselni és vígasztalódni akarnak. Ritkán lesz tartós az új kapcsolat, mert nyilvánvalóan nem lesz túl rajta emberünk sem, hiába hitegeti magát. És az exkapcsolat még ott lesz a levegőben, beszélni fog róla. Vagy elfojtja magában, az sem jobb. Nem minden úgy van, ahogy első ránézésre látszik. Én voltam már ilyen pasival, aki pár hónapja(!) szakított és mégis folyton az exnőjéről beszélt. Nem is voltunk sokáig együtt. Ha eszedbe jut és fáj, gondolj a pasi hibáira, ami rossz vagy idegesítő volt benne és gondolj arra, hogy az új nőnek kell most már kínlódnia vele. Aki veled rossz, az mással sem lesz jobb.
2020. dec. 7. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!