Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért teszik kirakatba magukat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért teszik kirakatba magukat a nők?

Figyelt kérdés

Nem vita tárgya vannak dolgok amiket túlnyomó többsége az egyik fél jobban csinál az egyik pedig ez ami kérdezni fogok és ez teljesen korfüggetlen.

Vegyuk most a fbookot szakitás után történetbe mennek ki a "figyi most már szabadvagyok" képek.

Új kisugárzós profilkép , vagy történetbe hatványozotan erre utaló képek.

Ez nem szokás kérdése mert ezt olyanok is csinálják akik csak hébe hóba aktivak ott.

Mi játszódik ilyenkor le egy női fejbe?

2020. dec. 2. 19:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

7/

ohhh persze ebbe bele sem megyek viszont ez a része mindig érdekelt szóval ha ez most nem történt volna meg akkor is megkérdeztem volna mert nem vagyok vak ismerősök képei alatt látom 1 pillanat alatt eltüntek a közös képek (rendben van megértem) de a kirakatba teszem magam logikát nem értem és ezt akarom olyan valakitől aki csinálta és el tudja nekem magyarázni de amit mondtál azzal értek én is egyet.

2020. dec. 2. 20:30
 12/13 anonim ***** válasza:
76%
Egy nő nem fogja tudni egy másik nő mit miért csinál.
2020. dec. 2. 21:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Akit valoban nem erdekel az exe az nem igy viselkedik mint te 😅 tullepett a csaj es nem birja az egod ...🤷‍♀️
2020. dec. 9. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!