Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teszik kirakatba magukat a nők?
Nem vita tárgya vannak dolgok amiket túlnyomó többsége az egyik fél jobban csinál az egyik pedig ez ami kérdezni fogok és ez teljesen korfüggetlen.
Vegyuk most a fbookot szakitás után történetbe mennek ki a "figyi most már szabadvagyok" képek.
Új kisugárzós profilkép , vagy történetbe hatványozotan erre utaló képek.
Ez nem szokás kérdése mert ezt olyanok is csinálják akik csak hébe hóba aktivak ott.
Mi játszódik ilyenkor le egy női fejbe?
7/
ohhh persze ebbe bele sem megyek viszont ez a része mindig érdekelt szóval ha ez most nem történt volna meg akkor is megkérdeztem volna mert nem vagyok vak ismerősök képei alatt látom 1 pillanat alatt eltüntek a közös képek (rendben van megértem) de a kirakatba teszem magam logikát nem értem és ezt akarom olyan valakitől aki csinálta és el tudja nekem magyarázni de amit mondtál azzal értek én is egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!