Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért teszik kirakatba magukat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért teszik kirakatba magukat a nők?

Figyelt kérdés

Nem vita tárgya vannak dolgok amiket túlnyomó többsége az egyik fél jobban csinál az egyik pedig ez ami kérdezni fogok és ez teljesen korfüggetlen.

Vegyuk most a fbookot szakitás után történetbe mennek ki a "figyi most már szabadvagyok" képek.

Új kisugárzós profilkép , vagy történetbe hatványozotan erre utaló képek.

Ez nem szokás kérdése mert ezt olyanok is csinálják akik csak hébe hóba aktivak ott.

Mi játszódik ilyenkor le egy női fejbe?

2020. dec. 2. 19:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
32%

Ezt én sem tudom.

30N

2020. dec. 2. 20:00
 2/13 anonim ***** válasza:
67%
Miért nem kérdezel rá ettől a konkrét illetőtől, aki ezt csinálja?
2020. dec. 2. 20:00
 3/13 A kérdező kommentje:
mert azzal felkelteném az érdeklődését hogy mit érdekel engem miközben végre megszabadultam tőlle, eszem ágában sincs megkérdezni hogy utána kombináljon.
2020. dec. 2. 20:03
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
És tényleg, ha örülsz, hogy megszabadultál tőLe (egy l-lel), akkor végképp nem értem: minek rugózol még ezen?
2020. dec. 2. 20:06
 5/13 A kérdező kommentje:

mert ezt sokszor láttam és érdekel a miértje?

Nő vagy és csináltál már illlllllLLLLLLllllyet? Ha nem akkor nem te vagy az én emberem 10 L el

2020. dec. 2. 20:10
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
Miért ne csinálhatna? Erre való a képmegosztó felület.
2020. dec. 2. 20:22
 7/13 anonim ***** válasza:
28%
Több oka is van. Sok nő kapcsolatfüggő, halálra van rémülve, ha 2 napot egyedül kell lennie, mindig kell egy marha aki szórakoztatja és szponzorálja, így nagyban megy a vadászat. A másik, hogy így mutatják meg NEKED, hogy "vagyok ám valaki, kívánatos, meg minden, figyelj Pubi, pillanatok alatt bepasizok". Amúgy szánalmas az egész. Kicsit OFF, de csak egy kicsit, amikor kipakolják, hogy a párom, meg a kedvesem, csak kár, hogy 2 havonta változnak a pasik a képeken. Vagy a kapcsolatban/szingli lámpa is 2 havonta változik.
2020. dec. 2. 20:24
 8/13 A kérdező kommentje:

nem az a kérdés hogy megteheti vagy sem mert én meg megtehetem hogy holnap mással vagyok és azért mert csak. Meg is teszem és majd holnap csápolhat itt ő is a kérdéssel ha megtudja mert ő sokkal jobban csinálja ezt majd akkor holnap vagy valamikor ha látod a kérdést válaszold neki ugy ezt ^^.

Engem az érdekel hogy a női fejben mi játszódik le ilyenkor ha csináltál ilyet azelött akkor tudod a választ ha nem akkor te sem vagy az én emberem ...

2020. dec. 2. 20:27
 9/13 anonim ***** válasza:
#5: nő vagyok, és nem vagyok fönt semmiféle közösségi felületen, kivéve a Pinterestet, de ott sem posztolni szoktam, csak nézelődni.
 10/13 anonim ***** válasza:
#9-es és #4-es voltam.
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!