Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teszik kirakatba magukat a nők?
Nem vita tárgya vannak dolgok amiket túlnyomó többsége az egyik fél jobban csinál az egyik pedig ez ami kérdezni fogok és ez teljesen korfüggetlen.
Vegyuk most a fbookot szakitás után történetbe mennek ki a "figyi most már szabadvagyok" képek.
Új kisugárzós profilkép , vagy történetbe hatványozotan erre utaló képek.
Ez nem szokás kérdése mert ezt olyanok is csinálják akik csak hébe hóba aktivak ott.
Mi játszódik ilyenkor le egy női fejbe?
mert ezt sokszor láttam és érdekel a miértje?
Nő vagy és csináltál már illlllllLLLLLLllllyet? Ha nem akkor nem te vagy az én emberem 10 L el
nem az a kérdés hogy megteheti vagy sem mert én meg megtehetem hogy holnap mással vagyok és azért mert csak. Meg is teszem és majd holnap csápolhat itt ő is a kérdéssel ha megtudja mert ő sokkal jobban csinálja ezt majd akkor holnap vagy valamikor ha látod a kérdést válaszold neki ugy ezt ^^.
Engem az érdekel hogy a női fejben mi játszódik le ilyenkor ha csináltál ilyet azelött akkor tudod a választ ha nem akkor te sem vagy az én emberem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!