Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított, mert nem akar megbántani?
Már egy ideje kissé hullámzó volt a kapcsolatunk, néha veszekedtünk, ilyenkor a fejéhez vágtam, hogy sok mindennel megbánt és nem veszi komolyan a kapcsolatunkat. De aztán mindig megbeszéltük a dolgokat, az utóbbi időben minden rendben volt. Azt mondta szeret, és hogy komolyan gondolja velem. Aztán a semmiből hirtelen szakított, azzal a szöveggel, hogy igazam volt, mégsem áll készen egy komoly kapcsolatra. Nem akar megbántani, így inkább még most hagyjuk abba.
Tényleg azért szakított, mert nem akar nekem rosszat? Vagy csak simán nem kellek neki, és ez egy jó kifogás? Kedvelem, és tudnék türelmes lenni vele, de nem szeretnék olyan pasi után futni, aki valójában nem akar engem.
22/N
"az utóbbi időben minden rendben volt. Azt mondta szeret, és hogy komolyan gondolja velem."
Ez volt az időszak, amikor megerőltette magát, és mostanra belefáradt. Nem akar téged eléggé ahhoz, hogy továbbra is megerőltesse magát.
Ha kell neked a veszekedős időszakbeli énje, (úgy hogy nem veszekedsz vele) akkor keresd meg. Amúgy fölösleges.
Köszi a válaszokat!
Bárcsak akkor azt mondta volna, hogy már van valaki mása. Akkor legalább tudnék haragudni rá, vagy érteném, hogy vége. De így olyan mintha ő tett volna szívességet, mintha ő lenne a mártír, aki csak azért hagy ott, hogy nekem ne okozzon később fájdalmat. Nem tudom miért nem tud őszinte lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!