Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek a covid miatt ment tönkre a kapcsolata?
Figyelt kérdés
pontosan mi történt?2020. nov. 22. 09:05
1/8 anonim válasza:
Szeretői kapcsolatban voltam és az ment tönkre, a férje hazakerült otthonról kezdett dolgozni és a nő nem tudott mit kitalálni, hogy hova megy el pár órára.
Valójában lettek volna megoldások de ő nem mert kockáztatni, na mindegy én ebbe beleuntam.
2/8 anonim válasza:
Szegény első, nehéz a k*rvák élete :(
3/8 anonim válasza:
Nem a COVID tette tönkre, csupán felhozta azokat a problémákat, amik felett eddig szemet hunytunk és lenyeltük.
Bezártság, home office, beteges hipochonderség, anyagi problémák halmozódtak az alapból meglévőkre és ezt már nem bírta ki a kapcsolat.
4/8 anonim válasza:
Nálunk is inkább felerősítette a meglévő problémáinkat és meggyorsította a mindenképp bekövetkező elválást.
5/8 A kérdező kommentje:
4. ti hány év után váltok?
2020. nov. 23. 18:23
6/8 anonim válasza:
2 hónapos kapcsolatban egy 3 hetes karantén...
Nem ez volt a kimondott ok, de valószínűleg közrejátszott. Én sokkal többet láttam ebbe a kapcsolatba és eleinte ő is
7/8 anonim válasza:
Szintén home office miatti állandó együttlét. A szexuális élet megszűnt. A párom meg elkezdett ismerkedni és lebukott. De valójában itt is lehet, hogy meglévő problémákat erősített fel és egyébként is megromlott volna a kapcsolat. De az tény, hogy a karantén, bezártság nem tesz jót valószínűleg senkinek.
8/8 anonim válasza:
Nekünk is tönkrement sajnos, pont amiatt mert nem találkoztunk eleget (nem az én részemről..) mégis benne múlt el a dolog, nem könnyű így megemészteni hogy én beletettem mindent, miatta nem találkoztunk és ő is lépett ki, de jó is van benne mert inkább 2 èv után derüljön ki mint később.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!