Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kevesebb időm lesz jobban el fogom tudni engedni?
Figyelt kérdés
3 hete szakítottam. Nem volt hosszú kapcsolat, de nekem sokat jelentett, eléggé padlón vagyok. Az még rátesz egy lapáttal, hogy 2 hónapja nincs munkám. Ez alapból is megviselt picit, de a kettő együtt szörnyű, túl sok időm marad gondolkodni. Pedig tanulok, takarítok, sportolok nap közben, de nem használ, folyton ő jár a fejemben. Most úgy tűnik lesz munkám, szerintetek az új környezet és az, hogy nap 8-10 órát dolgozok segít feldolgozni a szakítást? Van ötletetek, hogy hogyan lehet minél hamarabb és könnyebben helyrejönni?2020. nov. 20. 21:59
1/1 anonim válasza:
Figyelj! Ha Te szakítottál, azt valami okból tetted, mert nem stimmelt valami. Elhiszem, hogy ez attól függetlenül fáj, és pici időbe is fog telni. Ez teljesen normális. De! Próbálj realista maradni, és az eszeddel látni a dolgokat. Valami nem működött a párkapcsolatodban. Talán épp ez a szakítás kell majd ahhoz, hogy a következő párod hozzád való lesz.
Amúgy pedig, igen. A legjobb, ha lefoglalod magad, olyan dolgokat csinálsz, ami kikapcsol, eltereli a gondolataidat a szakításról.
Sok sikert és fel a fejjel!
30 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!