Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Meddig kérjem a szexet,mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig kérjem a szexet,mikor adjam fel?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt,1,5 éves a gyermekünk. Már a terhesség kezdete óta alig van szex, de akkor még elnézőbb voltam, mert úgy adta elő, hogy a gyerek miatt "viszolyog".

Majd a gyerek születésével sem lett jobb a helyzet, de akkor még én is bele voltam fáradva, hogy éjszaka sokszor keltem.

Viszont ezidő alatt szinte teljesen annyi lett a szexnek, elég ritka, minden jóindulattal havi 1-2.

Én ezt nagyon keveslem, szóvá is tettem többször, mindig fáradt volt, vagy mindig volt valami nyűg.

Majd egy vita alkalmával a napokban kiderült, hogy a súlyfeleslegem a probléma. Kb 15 kg-t szedtem fel a terhesség alatt, ami azóta is kitart rajtam. Nem vagyok kövér, csak a hasam úszógumis.

Én már így is roh@dt csúnyának láttam magam, de most már ő is annak lát.

Nem tudom, hogy mit tudnék csinálni, igazából örülök, hogy felhivta a figyelmem rá, hogy elhíztam, de ennyin múlt a kapcsolatunk? Hogy amíg 60 kg voltam, addig minden működött, most meg rosszul van, ha rám néz?

2020. nov. 15. 00:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
73%
Dobd ki a fenébe aztán fogyj le, hadd főjjön a feje.
2020. nov. 15. 07:08
 12/22 anonim ***** válasza:
66%

Sámod sokan keverik össze a szerelmet a testi vággyal. Nálatok is ez volt. Ő igazából nem szerelmes volt, csak nagyon kívánta a testedet. Jó volt a szex, jó volt ellenni, aztán úgy volt vele, hogy biztos ez a szerelem.

Most meg oda a feszes 60 kilós test, amit szeretett, és nem maradtak irántad érzelmei. Ez van.

Lehet, hogy ha visszafogysz, az se segít, mert a heves testi vágyakozás egyszeri dolog, és idővel mindenképpen elmúlik.

Sajnos azt látom, hogy ezt a házasságot is megette a fene. Túl fiatalok vagytok, hogy csak a gyerek miatt, szex nélkül is együtt tudjatok maradni. Csak az a kérdés, ki talál előbb valakit szexre.

Ha boldog akarsz lenni, akkor az mással fog összejönni.

2020. nov. 15. 08:04
 13/22 anonim ***** válasza:
50%
A ferfiak altalaban attol viszolyognak hogy már nrm csak nöt latnak a parjukban hanem egy anyàt is. A tudat hogy egy anyàval d.gjon az ugy lombozoan hat.
2020. nov. 15. 08:11
 14/22 anonim ***** válasza:
41%

15 kilót szedett fel, mintha megevett volna egy 5 éves gyereket!

Anya vagyok, a gyereked nagyobbacska, most kezdett szaladni, mozogj vele te is aktívan és lemennek a kilók. Profi súlyvesztési taktika a hordozás is, gondolom babakocsiban tologattad. Emelgesd, mozogj vele sokat, le fog menni, ha aktív anyuka vagy.

15 kiló rengeteg, magamon már a 2-3 kilót is észreveszem, kevésbé tónusos a testem.

Szintén anyaként felháborít, hogy anyasággaltakaróznak az elhízott nők, ezzel mások is be lesznek skatulyázva. Emelgetted te azt a gyereket rendesen? Járkált vele altatásnál, ringattad? Felvéve csitítottad? Szaladtál vele, mikor mászott? Én nem tornáztam, mert a gyerekkel való aktív foglalkozás, játék után brutális izomlázam volt legtöbbször, ez tartott karban. Most 20 kiló, gond nélkül cipelem 300 métert fél karomra ültetve és csak xses a méretem.

Apuka is meghízott?

2020. nov. 15. 08:48
 15/22 anonim ***** válasza:
94%

Nekem gyanús, hogy csak másfél év után volt képes elmondani, hogy mi a problémája. Ennyire rossz a kapcsolatotok, hogy másfél év alatt nem volt alkalom higgadtan megbeszélni? Egyszer sem kérdezted meg, hogy zavarja-e valami, és ő egyszer sem jelezte, hogy megváltozott a tested? Nem akkor, amikor mindketten frusztráltak és dühösek vagytok, hanem nyugodtan, megértően, nem egymást hibáztatva.

Ha tényleg ez a problémája, akkor nem az a legnagyobb gond, hogy nem tart vonzónak, hanem hogy ennyi idő alatt képtelenek voltatok kommunikálni erről és közösen keresni megoldást egymás hibáztatása helyett. Így tényleg nincs értelme egy kapcsolatnak.

De az is lehet, hogy csak egy jó kifogást keresett, és kapóra jött a súlyod, miközben egészen más áll a háttérben.

2020. nov. 15. 10:26
 16/22 anonim ***** válasza:
21%
Úszógumim volt nekem is, sajnos műteni kellet, ugyanez a probléma állt fent férjemmel mint neked, lefogytam, hasammal nem tudtam mit kezdeni, próbáltam mindent, végül spóroltunk, kisebb hitel.. megműtöttek, szép” lett a hasam, azóta jó minden.
2020. nov. 15. 11:22
 17/22 anonim ***** válasza:
70%
Bízd rá a gyereket napi 3 órára, te meg addig menj el edzeni, meg diétás kaját készíteni. Nehogy már te nevelj gyereket 0-24 és emellett fitt is maradj. :D
2020. nov. 15. 13:58
 18/22 anonim válasza:

Csak jobban kellene hogy szeressen egy gyerek után

Így látatlanban is megmondom hogy jobbat érdemelsz szívem, nem ő az igazi

Kérlek ne hagyd hogy érzelmileg bántalmazzon, állj ki magadért

Ne vesztegesd rá az időd

Valahol vár rád a lelki társad

2020. nov. 16. 22:02
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Számomra iszonyú kellemetlen és megalázó lenne kérni a szexet.
2020. nov. 16. 22:08
 20/22 anonim ***** válasza:
29%
Te voltál a f@sz,mert egy ilyen embernek szültél gyereket. Terhesség előtt meg kellett volna beszelni az ilyeneket. Ez van ha felszines emberekkel köti össze valaki az eletet. Mi lenne, ha rakos beteg lennel pl vagy esetleg le kene amputalni a labad.. Egyből elhagyna. Ez a te hibád is, mert rendkívül bena emberismero vagy
2020. nov. 17. 20:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!