Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig kérjem a szexet,mikor adjam fel?
4 éve vagyunk együtt,1,5 éves a gyermekünk. Már a terhesség kezdete óta alig van szex, de akkor még elnézőbb voltam, mert úgy adta elő, hogy a gyerek miatt "viszolyog".
Majd a gyerek születésével sem lett jobb a helyzet, de akkor még én is bele voltam fáradva, hogy éjszaka sokszor keltem.
Viszont ezidő alatt szinte teljesen annyi lett a szexnek, elég ritka, minden jóindulattal havi 1-2.
Én ezt nagyon keveslem, szóvá is tettem többször, mindig fáradt volt, vagy mindig volt valami nyűg.
Majd egy vita alkalmával a napokban kiderült, hogy a súlyfeleslegem a probléma. Kb 15 kg-t szedtem fel a terhesség alatt, ami azóta is kitart rajtam. Nem vagyok kövér, csak a hasam úszógumis.
Én már így is roh@dt csúnyának láttam magam, de most már ő is annak lát.
Nem tudom, hogy mit tudnék csinálni, igazából örülök, hogy felhivta a figyelmem rá, hogy elhíztam, de ennyin múlt a kapcsolatunk? Hogy amíg 60 kg voltam, addig minden működött, most meg rosszul van, ha rám néz?
Amúgy a nagy felháborodás ellenére is, én úgy gondolom volt igazság abban amit az az ember mondott. Kicsit durva volt, meg nagyon lesarkította, de valljuk be őszintén, tényleg vannak olyan nők, akik elhagyják magukat és már nem vonzóak a férjük számára egy idő után. Ez alatt nem azt kell érteni, hogy lett súlyfelesleged szülés után és akkor te már egy dagadt, lusta disznó vagy. Nem. Hanem hogy sokan a szülés után még 10 évvel is ugyanolyan vagy rosszabb szinten ragadtak és teljesen igénytelenné váltak végleg.
A kérdező most gondolom nem ebben a helyzetben van, nem rá vonatkozik ez!
Mindenesetre neki is be kéne dobnia magát, kicsit visszahozni a régi randizgatós, nosztalgiázós időszakot.
És komolyan csodálkozol?
Gyerek, vele kiadások. Zsír...SOK zsír.
Diéta, sport, és rendszeres cumi!
Szomorú, hogy ennyitől így viselkedik, gondolom hogy divatmagazinokon szocializálódott, ahol rendkívül vékony nőket láthatott mindig...
"...egészséges ember ennyit nem bír ki szex nélkül."
Ez nem így van, sokan élnek egyedül huzamosabb ideig, évtizedekig és "nem fordulnak segítségért szolgáltatást nyújtó hölgyhöz"...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!