Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom lehet azért dobott, mert belenézett a facebookomba?
Teljesen hirtelen közölte, hogy szakít. Hozzám se akart szólni. Telefont nem veszi fel, mindenhonnan tiltott. Indoklást viszont nem adott!
Sokat gondolkodtam, hogy mégis mi lehetett az oka.
Már egy ideje udvarol nekem valaki... Az tény, hogy jól estek a bókok, és lehet írtam olyat amit nem kellett volna, de nem találkozgattam az illetővel, csak beszélgettünk. Ellaposodott a kapcsolat. Jól esett egy kis flörtölgetés, de nem csaltam meg, nem tettem volna meg.
Most elkezdtem nézelődni a beállítások között. A facebook azt írja, hogy Németországból is volt bejelentkezés. Ebben az időpontban valaki kérelmezett egy saját információs másolatot (pár nappal később jött a szakítás).
Na most vagy hackerek támadtak meg, vagy pedig a barátom szórakozott?
2 faktoros hitelesítés is be volt kapcsolva + a telefonom ujjlenyomatolvasós, nem férhetett hozzá. Az időpontok mégis nagyon egybeesnek. Érdemes feljelentést tenni? Felháborító, hogy így kutakodnak a másik után
"de nem találkozgattam az illetővel, csak beszélgettünk."
Az elején.
Aztán, ha belenézett, és látta, azt honnan tudná, hogy "még" nem találkoztatok.
NEM fér bele a normális párkapcsolatba, hogy fölrtölsz.
Hát most majd megtanulod.
Az exednek igaza van. Főj a levedben. Megérdemled.
Én is ezt tenénm.
Mi van eze még magyarázni való?
1-es vagyok.
Gerinces, férfias reagálás.
Elveszítettél egy férfit.
Majd meglátod, hogy mit veszítettél, amikor majd téged vernek át.
Persze először csak "szóban" flörtölgetnek, aztán, ki tudja,
talán párhuzamosan most is azt teszi másokkal.
Élettapasztalatom: minden ki visszakapja, amit mással szemben elkövet.
Ha kapcsolatban vagy, akkor miért kell más férfiakkal szórakozni? Megérdemled. Az ilyenek, mint te nem szabadna, hogy lehetőséget kapjanak a kapcsolatokra, mert nem becsülik meg a másik embert. Bezzeg, aki meg hűséges és szereti a másikat, azt meg átb*asszák.
Egy darab szar vagy kérdező. Jól tetted a pasi, hogy ott hagyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!