Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézegeti akkor a storymat facebookon?
Figyelt kérdés
Szakított velem a pasim, bár ez nálunk sajnos gyakori eset volt minden kis vita szakitassal végződött. Azt mondta neki ebből elég...
De akkor miért nézegeti folyton a történetemet facebookon, úgy hogy le töröltem az ismerőseim közül, szóval az idovanalamra kell mennie ahoz hogy lássa... Nem értem, fiúk... Hogy működtök ti? 😅😅😅😅😅
2020. jún. 2. 20:47
1/5 anonim válasza:
Mert az első mondatodból ítélve, azt várja, hogy újra együtt legyetek, ha mindig szakítotok-kibékültök. Most is erre számíthat
2/5 Noren1989 válasza:
Szerintem gyerekek vagytok még.
Ő mindenképp, hogy reménykedik.
A minden aprósàg miatti szakítàs szàmomra azt mutatja, hogy problémàt egyikőtök sem tudott megoldani.
Tessék szépen megbeszélni, hogy miamanó van, és annyi.
3/5 anonim válasza:
Mert kiváncsi hidd el ha egy fèrfi fiú nagyon akar akkor rád ír ès mindent megtesz abban remènykedik szomorú idèzeteket teszel fel mert az egojukat az egekbe viszi az ha nèlkülük nem lehet èlni ès jót röhögne rajtad a bánatos kèoeken a másik fele pedig hogy boldog kèpeket lát attól retteg hogy ő ennyire felejthető attól megzuhanna , szóval kiváncsi de csak a saját egoja miatt
4/5 anonim válasza:
Kíváncsi még rád lehet, de en a helyedben mar nem foglalkoznek vele. Visszafogadhatod meg párszor de a vege ilyenkor az szokott lenni hogy elobb utobb lecserel masra. Ne vard ezt meg, keress mast
5/5 Eredeti válasza:
Dehogy! Nem igaz, hogy békülni akar, csak reméli, hogy nem te találsz magadnak hamarabb párt, mint ő, mert sérti a büszkeségét. Normális emberek nem így viselkednek. Szakításkor lezárja, nem nézegeti, akár le is tiltja a másik facebookját, ha így könnyebb neki kizárni az exét. Átéltem én is férfiként, hogy exem nézegett és ha valami történt, a fejemhez vágta. Nem akart békülni, csak a büszkeségét bántotta, hogy én jól érzem magam nélküle, míg ő nem annyira. Persze, ilyenkor van, hogy a másik fél visszakapaszkodik, mert látja, hogy jobban vagy, mint ő, mert le akar húzni. Ki lehet próbálni, lesz 1 jó éjszakátok, aztán ugyanúgy fogja nyomni a baromságait, mint régen. Senki nem változik meg csettintésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!