Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyha csak azért nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha csak azért nem akar szakítani az ember mert...?

Figyelt kérdés
Mert nem akarja elveszíteni azt a kapcsolatot, ami a párjával kialakult. illetve az embert magát, hisz egy szakítás után már nem tudod minden nap megpuszilgatni, beszélni vele, stb. Plusz a tenyerén hordozza az embert stb. és fél az ember, hogy még egy ilyen hűséges, szerető, komoly, megbízható társat nem talál utána? És csak magányos lesz és örökre megbánja a szakítást? Ilyenkor mégis mi van? Kérlek adjatok tanácsot. :(

2020. okt. 16. 22:48
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Uj tarsat biztos, hogy talalsz. En nem akarok kocsog lenni a masikkal, ezert nem tudok🙃
2020. okt. 16. 22:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Magyarul fél, hogy egyedül marad? Az kapcsolatfüggőség
2020. okt. 16. 22:56
 3/7 anonim ***** válasza:
25%
En speciel tudom, hogy talalok masikat, de o nem. Maradok, de szenvedek is. Covid nem volna, felrelepnek. No vagyok. Neki jo lenne igy is, annyira ragaszkodik hozzam. En is ohozza, de nem szexualisan. Az elmult... 😥
2020. okt. 17. 00:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy ilyen ember mellett vagy, akkor miért akarsz szakítani, mióta vagytok együtt?
2020. okt. 17. 01:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Vannak akik - anélkül hogy tudnának róla - a párkapcsolatot arra használják (nem rosszindulatból), hogy mentse meg őket a magánytól, egyedülléttől, saját lelki fájdalmaikkal való szembenézéstől. Nehéz a biztonságos kényelmet feladni.
2020. okt. 17. 05:13
 6/7 A kérdező kommentje:

#4 8éve lassan. és mert valahogy vágyom arra, hogy mást is megismerjek, hogy vajon milyen lehet. meg mostanában stresszesek vagyunk mindketten és csúnyán veszekszünk. ő az egyetlen, akivel eddig párkapcsolatban voltam valaha. sőt minden mást is vele éltem meg csak. hajtana a kíváncsiság :(

mindeközben nagyon szeretem és nem akarnám bántani sem elveszíteni a közelségét.

2020. okt. 17. 14:01
 7/7 anonim ***** válasza:
77%

,,valahogy vágyom arra, hogy mást is megismerjek, hogy vajon milyen lehet." - ha ez az első kapcsolatod, akkor ez érthető. De ha minden megvan benne, amire vágysz (az írásodból úgy tűnik), akkor miért szakítanál? egy kis izgalomért...? az ilyen embereket nem értem. :( (én is majdnem 8 éves kapcsolatban vagyok, szintén az első)

,,mostanában stresszesek vagyunk mindketten és csúnyán veszekszünk" - ha ő fontos számodra és te is neki, akkor együtt képesek vagytok megbeszélni a problémákat és megoldani azokat.

Próbáljatok kicsit kikapcsolni, csináljatok valami újdonságot, együtt.

Ha mindent megkapsz tőle érzelmileg, testileg és az újdonságokat is meg tudjátok adni egymásnak a kapcsolaton belül, akkor szerintem nem éri meg szakítani.

De ez mindenkinek az egyéni döntése, hogy tudja-e értékelni, amije van, vagy feladja egy kis izgalomért..

2020. okt. 20. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!