Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Túlélni egy szakítást 2020-ban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlélni egy szakítást 2020-ban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom, millió ehhez hasonló kérdés van az oldalon, de konkrétan ugyanilyennel nem találkoztam.

26 éves nő vagyok. Most lett vége egy több mint egy éves párkapcsolatomnak, amiből 10 hónapot együtt is éltünk. Ő szakított, de egyik napról a másikra. Azt mondta, elmúltak az érzései, nem boldog már. Semmi jelét nem adta ennek korábban, minden a legnagyobb rendben működött köztünk. Megvolt a harmónia, az összhang, ő volt a társam, bármiben számíthattam rá, és ez fordítva is így volt. A barátaink szerint is komolynak látszott a kapcsolatunk. Közös életet terveztünk, házat, családot. És egyszer csak egyik pillanatról a másikra vége lett. Nem tudom még mindig felfogni, hogy ez történt, nem is értem, mi okozhatta ezt az egészet. Az utóbbi időben nagyon sok volt neki a munka, emiatt elég depresszív volt, de azt hittem, együtt túljutunk majd rajta. Én úgy érzem, elvesztem. A kapcsolatban szinte teljesen feladtam önmagam. Mindig csak ő volt a fontos számomra. Mindent megtettem érte, és most úgy érzem, átvertek, megaláztak, és nem is tudom, hogy kezdjem újra. Nekem el kell költöznöm egy másik városba, mert az összeköltözésünkkor feladtam mindent, ezzel együtt azt a megyét is, ahol éltem. Rettenetesen fáj, és félek, sosem múlik el az ez érzés. Azt érzem, hogy nem tudok már így szeretni mást, és, hogy nem érdemeltem meg őt sem, ezért hagyott el. Mert túl jó hozzám, én pedig egy “senki” vagyok. A szorongásomra bőven rátesz egy lapáttal, hogy körülöttem már mindenki boldog párkapcsolatban él, házas vagy gyereket szült. Én is erre vágyom, de úgy tűnik, hogy az élet nem ezt szeretné. Nem is tudom, hogyha később olyan lelkiállapotba kerülök, hogy esetleg belevágnék a randizásba, hol érdemes ismerkedni. Egyáltalán van-e még olyan korombeli férfi, aki gondolkozik komoly kapcsolatban. Sajnos nagyon azt látom, hogy ennek már nincs értéke a mai világban.

2020. okt. 9. 16:19
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Én férfiként a stabilitást, és a hosszú távú szeretet értékelem, nem a nagy izgalmas fellángolás. Én kitartottam volna a bnőm mellett örökké, de ő elhagyott. Neki az amerikaifilmes szerelem kell. Majd felnő...
2020. okt. 15. 21:38
 32/36 A kérdező kommentje:
Nálunk is hasonló volt a sztori. Már nagyon sokadik kapcsolatát fogyasztja, de valahogy mindegyiknek max 1 év után vége szakadt, és mindig ő volt, aki kimondta, hogy ennyi volt. Ezeken kívül pedig elég sok lánnyal randizott, de mondvacsinált indokok miatt nem találta őket alkalmasnak arra, hogy kapcsolatba kezdjen velük. Nem is tudom, én mit vártam .. :)
2020. okt. 16. 08:07
 33/36 anonim ***** válasza:
Igen a legtöbb fiatal pasi ilyen sajnos, viszont egy idő után megváltozik a legtöbb, legalábbis elvesz feleségül egy valakit, de szerintem a nagyrésze utána is folytatja a nőzést, mert egyszerűen ilyenek. Persze van kivétel, én is láttam már olyat aki jól néz ki és mégis hűséges, de egy ilyennel találkozni nagyon kicsi az esély :(
2020. okt. 16. 08:14
 34/36 anonim ***** válasza:
A legjobb sztori ami velem történt.. Nagyon össze akart velem jönni egy srác, nagyon kedvesnek és aranyosak tűnt, hetekig ostromolot. Majd kiderült, hogy amúgy a barátnője pár hetes terhes!!!!! Basszus! Aztán elvetélt, de ez most nem lényeg, a srác ott akarta hagyni miattam úgy, hogy terhes. Agyrém komolyan! Minek csinál neki gyereket ha ott akarja hagyni???
2020. okt. 16. 08:20
 35/36 anonim ***** válasza:
Akkor én mindennek az ellentétje vagyok. Elvileg jóképű, magas, egzisztenciám is stabil. Sosem nőzök ha van kapcsolatom, viszont ha nincs is szex, akkor is kitartok. Mint jelenleg. 12 éve vagyok benne egy szexmentes kapcsolatba úgy, hogy nekem fontos a szex.
2020. okt. 16. 12:55
 36/36 anonim válasza:
Azt megkérdezhetem, hogy most hogy vagy, mi lett veled? A napokban szakított velem 2 év után életem szerelme, és kb. ugyanebben a helyzetben vagyok, iszonyatosan fáj.
2023. máj. 23. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!