Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha a nőnek nem szempont, hogy mindenképp legyen zuhanyfülke a lakásban, jó neki a zuhanyfüggöny is, az váló ok?
Figyelt kérdés
Nem lehet smileyt tenni, tudom hogy ennyire nem súlyos a helyzet, de azt nem értem férfiak milliárdjai hogy voltak képesek túlélni eddig zuhanyfülke nélkül. Most meg mintha az életük múlna rajta. Vagy ez ilyen elvi kérdés?2020. máj. 9. 19:38
1/23 anonim válasza:
Senkinel nem valook nyilvan, de a fuggony szar, a fulke meg nem. Miert valasztanad a szart, ha van jobb megoldas?
2/23 anonim válasza:
Srácok, ha nem jön be ez a hisztis tyúk, gyertek hozzám. Nekem van zuhanykabinom is lol
3/23 anonim válasza:
Mi a gond a zuhanyfüggönnyel? Még életemben nem hallottam, hogy valakinek ezzel gondja lenne. Majd nyilván kidobom a kádamat, hogy egy dobozt rakjak a helyére... Ja nem.
4/23 anonim válasza:
Én nő vagyok, de 4 év koli után már a zuhanyfüggönyt is nagy luxusnak tartom.
5/23 Noren1989 válasza:
Kádam van, nem foglakozok zuhanyos kérdésekkel.
Majd ha kiderül, hogy megcsal, majd akkor jöhet a zuhany :D
6/23 A kérdező kommentje:
Na én is így voltam mindig 4-es :DDDD. Aztán beléptem szakiland-ba. Azok az igények :) A luxus iránti vágy, még ha el is adósodik, de KELL ez meg az :D
2020. máj. 9. 19:52
7/23 anonim válasza:
Életemben nem hallottam ilyet. Nekünk van mindkettő, a fenti fürdőszobában kabin, a lentiben kád és zuhanyfüggöny. Egyikkel sincs gond és a férjem se panaszkodott, pedig mikor még albérletben laktunk csak kád volt és függöny. Ha valaki odafigyel, a függönnyel sincs gond. Én két hetente kimosom, plusz ablak is van a fürdőszobában így nem penészedik és gyorsan meg is szárad.
8/23 A kérdező kommentje:
Srácok, menjetek 2-eshez zuhanyozni. Párom azt mondta ő nem megy, mert ő is hisztis férfi létére, nem bírnád :D Inkább a függöny azt mondja.
2020. máj. 9. 19:56
9/23 A kérdező kommentje:
Szerintem is jó a függöny főleg ha vékony, hamar megszárad, és nincs pénz/hely a fülkére. Szerintem a csillogó üveg látványa miatt szeretik. Nekem ez újdonság, de most jöttek burkolás miatt szakik és az összes csillogó szemel magyarázza a zuhanyfülkét, és igénytelenezi a függönyt.
2020. máj. 9. 19:59
10/23 A kérdező kommentje:
Nem lehet hogy fáznak ha függöny van? Ha meg fülke, azt bezárják és gőzölögnek. Lehet hogy emiatt szeretik, nem is a látvány miatt.
2020. máj. 9. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!