Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha a nőnek nem szempont, hogy mindenképp legyen zuhanyfülke a lakásban, jó neki a zuhanyfüggöny is, az váló ok?

Figyelt kérdés
Nem lehet smileyt tenni, tudom hogy ennyire nem súlyos a helyzet, de azt nem értem férfiak milliárdjai hogy voltak képesek túlélni eddig zuhanyfülke nélkül. Most meg mintha az életük múlna rajta. Vagy ez ilyen elvi kérdés?

2020. máj. 9. 19:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%
Az a váló ok, amit annak mondunk. Van akinek váló ok a zuhanyfüggöny és van akinek az sem váló ok, ha párja gyilkolt.
2020. máj. 9. 20:09
 12/23 anonim ***** válasza:
86%

Olvasván napról napra az itteni kérdéseket és a rájuk adott válaszokat, én komolyan értem már, hogy miért van annyi egyedül élő, magányos ember.

És bizony a legtöbben meg is érdemlik!

Zuhanyfüggöny...befosok...

2020. máj. 9. 20:27
 13/23 A kérdező kommentje:
Ne foss be mert büdös lesz. Mi itt a fürdőnket tervezgetjük, és a zuhanyfülke kérdésről beszélünk, nem érünk rá a lelki problémáidról beszélni. Hiába keresünk szakit, ha nem akarunk zuhanyfülkét, azt mondják hülyék vagyunk és elmenekülnek. Viszont nem értik hogy nem fér el az ajtaja, és nem akarunk rá vagyonokat költeni. Jobb ha megcsináljuk magunknak a burkolást.
2020. máj. 9. 20:32
 14/23 A kérdező kommentje:
Mivel ezek a szakik férfiak, és ők nem élnének zuhanyfülke nélkül, ezért kérdezem a FÉRFIAKAT.
2020. máj. 9. 20:34
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, h a szaki csak le akar húzni titeket nem kevés pénzzel?
2020. máj. 9. 21:47
 16/23 A kérdező kommentje:
Hát az is lehet, lehet hogy haverja csinálná a zuhanyfülkét, vagy ahonnan veszi őket ismerik, nem tudom. De ez már a második csapat aki ezzel jön. Azt mondják náluk otthon is olyan van, és tök lenézően beszél hogy valakinek hogy hogy ez nem fontos.
2020. máj. 9. 22:05
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Én pasi vagyok, de nagyon jól megvagyok a fürdőkád, zuhanyfüggöny kombóval. Néha jól esik a fürdés, főleg télen, zuhanyfülkében az baromi nehéz.
2020. máj. 9. 22:06
 18/23 anonim ***** válasza:
88%
A függönyt nem kell állandóan mosni, viszont a kabin ajtón állandóan rajta marad a vízkő és a cseppek, illetve sokszor beragad a sínbe az ajtó vagy letörik róla valami kütyü. Sok minden nagyon szép meg mutatós, de a tisztántartása sajnos nehezebb.
2020. máj. 9. 22:08
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Ja és gondolom te fogod tisztítani nem a kedves férjed, úgyhogy lobbizz a függönyért! :)
2020. máj. 9. 22:17
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a fuggony gaz, hacsak nem ket meter szeles a kad, ratapad az emberre. Meg szarul is nez ki. En leszedtem, es inkabb feltorlom a tocsat utana, ami kimegy. Nemsokara koltozunk, ott kabin is lesz es kad is. Otthon anyukameknal szinten kad van furdesre, es epitett zuhanyfulke nyithato ajtoval zuhanyzasra. A jelenlegi lakasunkban talalkoztam eletemben eloszor fuggonnyel a zuhanyzoban, szerintem egy honapig se birta, idegesitett.
2020. máj. 9. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!