Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami ötlet amitől a legkeményebb szív is meglágyul?
Figyelt kérdés
Legalább azt elérni hogy ne haragudjon. Amiért haragszik: szakítás utáni veszekedés, kioktatás.
Nem baj ha nagyon extrém.
2020. szept. 30. 22:21
11/20 A kérdező kommentje:
Ha béken hagyom szépen lassan elfelejt, túl lesz rajtam..
2020. okt. 1. 13:15
12/20 anonim válasza:
Első körben gondold át, miért akarsz olyan emberrel együtt lenni, aki nem szeret téged? Ha már meglépte a szakítást, rég túl van rajtad.
13/20 anonim válasza:
Mennyi időt voltatok együtt? Hogy zajlott, és mi volt az oka a szakításnak?
14/20 anonim válasza:
Kedves Utolsó.Lehet h a kérdező évekóta együtt van vele.És egy rossz döntés vagy hiba miatt nem akarja elvesziteni.Második esély mindenkibek jár.
15/20 anonim válasza:
#14 de aki szeret, az nem hagy el. A kérdezőt elhagyta a párja, tehát nem szereti. Innentől kezdve nincs mit tenni. El kell gyászolni a kapcsolatot és tovább lépni. Amúgy ez a szakasz is hozzátartozik a gyászmunkához, amikor vissza akarja kapni a másikat. Kérdező, 1 év múlva már mással leszel boldog.
16/20 A kérdező kommentje:
Biztosan nem. Mitől függ az hogy valaki szeret vagy sem? Hosszann kapcsolaton mindig folyamatosan szereted a másikat?
2020. okt. 1. 15:39
17/20 anonim válasza:
Bizony. Ha valakit szeretsz, akkor mindig szereted az illetőt. Akkor is, amikor baromságot csinál, akkor is, amikor épp vállalhatatlanul viselkedik. Persze előfordul, hogy kiábrándulsz a másikból, és többé nem szereted. Ilyenkor jön el a szakítás ideje.
18/20 anonim válasza:
Én a szerelmemmel nem beszéltem fél évig kb.Nem voltunk köszönő viszonyban sem. Évek óta szeretem és volt, amikor porig alázott a viselkedésével. Volt olyan is, amikor a fejemet is elfordítottam, mikor megláttam. Volt, mikor gyűlöltem. Voltak aljas tettei, sajnos előfordult, hogy kicsinyesen visszavágtam, volt, mikor én patáliáztam vele. Hosszú hónapok után ő keresett meg. A dolgok változnak. Néha csak meg kell történniük.
20/20 anonim válasza:
Hagyd. Ha fejre allsz se fogsz tudni igy hatni ra. Vard meg mig jelentkezik. Ha nem akkor ugyis annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!