Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet neki írni?
1 hónapja szakított velem az exem. 1 hónapig voltunk együtt, semmilyen probléma nem volt, szinte tökéletesnek is volt mondható, ennyi idő alatt már azt éreztem, na ő lesz az akit egész életemben kerestem,bele is szerettem, mert tett érte, hogy ez kialakuljon bennem, de ő szakított velem azzal az indokkal, hogy még nincs túl az exén. Szerintetek ennyi idő után jó ötlet neki írni, hogy mi van vele, hogy van, sikerült-e már rendeznie a dolgait, vagy inkább hagyjam, ha akart volna már keresett volna?
Kérem azokat, hogy akiknek csak negatív véleményük van erről, azok lépjenek tovább a kérdésen.
Kedves #1 kérdező, előtte volt pár párkapcsolatom, így van fogalmam arról, hogy mi is a párkapcsolat, de ő más, mint az eddigiek, még ha csak ennyi ideig is tartott.. régóta nem éreztem ilyet senki iránt... de gondolom te már csak tudod milyen szerelmesnek lenni a válaszod alapján..
#2 kérdező próbálok magamra koncentrálni és van is elfoglaltságom, de ennek ellenére is rengeteget gondolok rá, de rendben nem írok neki, lehet jobb is így csak annyira magam alatt vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!