Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyáltalán nem áll velem szóba, mert kerestem amikor
mondta hogy ne?
11/23 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy már rájöttem hogy mi hiányzott neki, olvasgattam is a témában. Illetve hogy pont akkor dobott ki, amikor minden jóra fordulhatott volna, véget ért a karantén és neki a tanulás, végre közös minőségi időt tudtunk volna eltölteni. Csak annyira elhatározta hogy nem, hogy minden áron ahoz ragaszkodik. De Ő egy nagyon aranyos, kedves és okos különleges lány volt, sajnálom hogy nem lehet megértetni vele, és egyik óraról a másikra 180 fokos fordulatot tud venni, és alapjában nagyon jónak látszó kapcsolat, mégha voltak problémák is.
12/23 A kérdező kommentje:
9: Sose lesz olyan hogy valakit mindig ugyanúgy szeretsz, aki ilyenkor egyből megválik a másiktól annak sose lesz hosszútávú párkapcsolata. Az meg hogy kötődés nem alakult ki benne nem értem mitől lehet. Egy biztos, ha rendes vagy valakivel az megun és eldob.
Igen, sosem lesz olyan, viszont ha ő nem úgy látja a dolgokat, mint te, akkor cseszheted... Nem elég, ha csak az egyik fél akar.
Majd talán idővel rájön, vagy mégsem.
De remélhetőleg ez téged már nem fog érdekelni, mert tovább tudsz állni addigra és találsz magadnak olyat, aki hasonló értékrenddel rendelkezik.
(hasonló cipőben járok én is, a saját ptoblémái miatt lettem dobva, 8 év után. Ő egyedül döntött úgy, hogy nekem biztos jobb lesz nélküle.) - ezzel nem lehet mit kezdeni, ha ő döntött, nem fogod tudni megváltoztatni a véleményét, sajnos..
2020. szept. 23. 13:16
Basszus fogd már fel h vége! Elképesztő, hogy mennyi ilyen ember van, aki a tulajdonának tekinti a másikat és nem hajlandó elfogadni, hogy van a másik embernek akarata, érzelme. Nem kíváncsi rád, hagyjad békén! Nem kell megmagyarázni, hogy de így is lehetett volna, meg úgy is meg izé.
2020. szept. 23. 13:32
15/23 A kérdező kommentje:
Aki egyszer tudott szeretni, az miért nem tudhat újra megszeretni?
Tudhat szeretni, de a problémák, a sértettség, a harag, vagy bármi ami a szakítást okozta, lehet ugyan olyan erős mint a szeretet.
2020. szept. 23. 14:11
17/23 A kérdező kommentje:
14: mennyi olyan ember van, akinek valaki csak egy eldobható izé, ami helyett van másik 1000. Undorító ez a szemlélet, hol van itt már bármi lojalitás, kitartás a másik mellett? A problémákat meg kell oldani, hogy mindkét félnek jó legyen, nem kukába nyomni. De igen, ez a mai fogyasztói társadalom, ez kiütközik pár ember mentalitásán is. Ezek azok akik kidobják a hűtőjüket is ha kiég bent az égő, mert ahhoz már diletánsak kicserélni.
Meddig jártatok ha jártatok egyáltalán? Lehet a csaj sose akart tőled semmit. Nem irod le a sztorid akkor nem tudjuk megmondani csak találgatni. Na kivele ha akarsz jó válaszokat
2020. szept. 23. 14:52
#17 Ez így van ahogy mondod, de attól hogy nyomulsz tovább és ráakarod erőltetni magad, ő még nem fogja megváltoztatni a döntését. Csak szimplán idióta őrült leszel, akitől menekülni kell, semmi más. Mindenkinek szabad akarata van, ő nem akar tőled többet, ez van.
Attól mert te máshogy akarod hogy működjön a világ, nem fogod megváltoztatni a korszellemet.
2020. szept. 23. 14:59
20/23 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem hogy tudta annyira megjátszani a szeretetét ha tényleg nem szeret már, és az se érdekli hogy mi van velem. Na mindegy, akkor erre nem lesz megoldás, pedig nekem tényleg csak Ő kell, és ezt 3 hónap után is így érzem :(
Kapcsolódó kérdések: