Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyáltalán nem áll velem szóba, mert kerestem amikor
mondta hogy ne?
1/23 A kérdező kommentje:
A szakítás amúgy apróságok miatt történt, illetve probléma megoldatlanság miatt, ami simán menthető lett volna.
nem fog elfelejteni, ha nem keresed.
hagyd békén kicsit...
belőlem is besokallt, amikor én válaszokat akartam, ő meg csak fújta, hogy hagyjam, mert idő kell. (ekkor még nem szakítottunk)
majd jön, ha akar, de nem biztos, hogy az jó lesz neked... tapasztalat, velem is szórakozott hónapokig. :(
2020. szept. 23. 09:35
Ha megmondta h ne keresd, akkor azt tartsd tiszteletben! Ellenkező esetben zaklatod, a bele kifordul már tőled. Csak az ellenkezőjét éred el vele annak, amit szeretnél.
2020. szept. 23. 10:01
4/23 A kérdező kommentje:
De így semmit nem tudok tenni? Tényleg az a legnagyobb tevés ha semmit nem teszek? Annyira nem érdemeltem meg ezt hogy szóba se álljon velem, szerintem én mindig rendes és korrekt voltam vele. Aztán egyik óráról a másikra kirakott egy rossz mondat után, amit nem bánt meg :(
Jó, nyugi, ez van, ő így döntött. Önálló ember, fogadd el és tartsd tiszteletben a döntését. Van ilyen, hogy az embernek rosszul esik valami, tudni kell kezelni. Lesz még ilyen az életben, hogy nem azt érdemled, amit kapsz. Ennyi.
2020. szept. 23. 10:56
Nincs mit tenned! Kerested, megpróbáltad, elutasító volt, nyilván neki nem apróságok az amiatt szakított, és már túl van rajta, hogy meg akarná oldani. Fogadd el a döntését, és lépj tovább.
2020. szept. 23. 11:28
Csak élvezi a figyelmet, de nem érdekled úgy.
2020. szept. 23. 12:17
1, Nem fog elfelejteni, csak mert nem beszéltek. Akkor fog elfelejteni, ha ő azt akarja - akkor fog keresni, ha ő keresni akar
2, Szakítottatok, nincs közötök egymáshoz többé. Hagyd.
3, Az apróság lehet csak neked az, a másiknak nem. Viszont lehet tényleg apróság, ezen berágni pedig elég nagy ostobaság. Az én életemben is volt egy személy, aki ezt csinálta, folyamatosan problémákat kreált a semmiből és a saját sérült világában azt úgy fordította le, hogy őt nem szeretik és bántják, ezért szakított vagy elhúzta magát (úgynevezett silent treatment-et használt). Nem mondom hogy itt is ez a helyzet, de van mikor az érzéseid és a gyengeségeid elvakítanak, miközben nem olyan a másik, mint amilyennek te gondolod.
2020. szept. 23. 12:19
A szakítás sosem apróságok miatt történik. Aki szakít, az nem szereti a másikat. Ez ennyire egyszerű. Az exed nem szeret téged. Akármit csinálsz,nem szeret. Gyászold el és lépj tovább. Ez a legjobb,amit tehetsz.
2020. szept. 23. 12:32
#7 Szánalmas, ha valaki ennyire nem kap figyelmet, hogy magának kell kiprovokálnia...Én nem szoktam embereket szánni, mert igen megalázó, de van aki kiharcolja.
2020. szept. 23. 12:47
Kapcsolódó kérdések: