Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mrcock kérdése:
Fiatal (20 alatti) srácok merre kerestek partnert? Van egyáltalán sikeretek a keresésben? Ki milyen fajta kapcsolatot keres?
Figyelt kérdés
2020. márc. 22. 15:17
1/8 anonim válasza:
Én pl 17 passziv vagyok.
Mivel somogyi vagyok, vagy a megyén belül keresek, vagy olyat aki tud utazni is;)
Főként alkalmit keresek
2/8 anonim válasza:
Én 19 vagyok, borsodi. Én is a lakhelyemhez közel szoktam keresni, sajnos sikerem nincs. Leginkább komolyra keresnék.
3/8 anonim válasza:
Általában saját korosztály plusz 4 év minusz max 2
4/8 anonim válasza:
Én 18 vagyok. Inkább a passzív vonal vonz de eddig csak orálisan szexeltem férfival. Neten szoktam ismerkedni, inkább kevesebb sikerrel. Nehéz normális partnert találni. Mondjuk nekem inkább az érett korosztaly jön be 35 felett. Aki gondolja nyugodtan írjon privit, akár csak beszélgetni.
5/8 anonim válasza:
18, vagyok, aktiv, es kb orszagosan keresek mindig, alapjaraton borsodi vagyok (szerencsére már van valakim)
6/8 anonim válasza:
Hat, kapcsolatra vevő srácot meg egyáltalán nem találtam sajnos
Győri, 19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!